Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Διάλεξε Πόρτα και αποκάλυψε το μέλλον σου

Λένε πως η πόρτα που θα διαλέξεις θα σου αποκαλύψει το μέλλον σου. Και όντως ισχύει
Ένα αρκετά απλό τεστ που όμως δείχνει τόσα πολλά για την προσωπικότητά μας, που μπορεί ακόμη και να προβλέψει το μέλλον μας με βάση αυτά.
Ακόμη και αν είστε σκεπτικιστές απέναντι στα μεταφυσικά φαινόμενα, τα ωροσκόπια ή ακόμη και τις προφητείες του Νοστράδαμου, είναι αρκετά διασκεδαστικό.
Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω πόρτες και διαλέξτε αυτή που σας «τραβάει» περισσότερο. 
Πείτε μας στα σχόλια αν οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές!
Πόρτα Νο 1
Σας ενδιαφέρουν τα απλά πράγματα στη ζωή. Αναζητάτε την ηρεμία, την απομόνωση και απολαμβάνεται τις μεγάλες περιόδους όπου είστε επιτέλους μόνοι σας.
Όταν βρίσκεστε σε παρέα, προτιμάτε να είναι σε κάποιο σπίτι με λίγους και εκλεκτούς φίλους ή με την οικογένειά σας.
Το μέλλον σας προβλέπεται ευτυχισμένο, επειδή ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Σας ενδιαφέρει η αυθεντικότητα και η απλότητα. Θα είστε απαλλαγμένοι από τα δράματα των γύρω σας, φροντίστε όμως να μη βαρεθείτε!
Πόρτα Νο 2
Προορίζεστε για πλούτη και μεγαλεία, γνωρίζετε όμως ότι απαιτείται σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό.
Η πόρτα με τις σκάλες υποδηλώνει πως σας ενδιαφέρει η ανέλιξη. Αναζητάτε τα όμορφα πράγματα στη ζωή, γνωρίζετε όμως πως θα πρέπει να ιδρώσετε για να τα αποκτήσετε, βήμα-βήμα.
Δε φοβάστε να βρίσκεστε στην κορυφή και απολαμβάνετε ιδιαίτερα τη διαδρομή ως εκεί.
Πόρτα Νο 3
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Έχετε την τάση να ορμάτε προς το άγνωστο και παρόλο που η περιπετειώδης φύση σας είναι θετικό προσόν, προσέξτε τα προειδοποιητικά σημάδια!
Ο πυροσβεστικός κρούνος συμβολίζει τους πιθανούς κινδύνους, κανείς όμως δε γνωρίζει τι βρίσκεται πίσω από την πόρτα. Αν έχετε την αίσθηση πως έχετε πάρει πολλά ρίσκα τελευταία, ίσως πρέπει να επιβραδύνετε λίγο.
Ο αριθμός 26 είναι σημαντικός για πολλούς Ιουδαιο-Χριστιανούς, καθώς πιστεύεται ότι συμβολίζει το Θεό. Μπορεί το μονοπάτι σας να είναι ροψοκίνδυνο, υπάρχει όμως πάντα κάποιος που σας προσέχει και σας φροντίζει.
Πόρτα Νο 4
Είστε έτοιμοι για μάχη! Είτε πρόκειται για κάποια δικαστική διαμάχη. δίψα για δύναμη ή προαγωγή στη δουλειά, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς.
Το κόκκινο συμβολίζει τη δύναμη, το ίδιο και οι τοίχοι ενός κάστρου.
Ούτε ο σίδηρος ούτε οι κοφτερές γωνίες, δε θα σας αποτρέψουν από το να διεκδικήσετε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Σας είχαν στερήσει πολλά πράγματα για πάρα πολύ καιρό, ήρθε η ώρα όμως να ανακτήσετε το κάστρο σας!
Πόρτα Νο 5
Αναζητάτε κάτι άνετο και ήσυχο. Ίσως φταίει που πρόσφατα περάσατε μια περίοδο αναταραχών, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που σας είναι πιστά και σας αγαπάνε άνευ όρων.
Επενδύστε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που θα είναι συνεπείς και αποφύγετε τις πολλές αναταράξεις.
Πόρτα Νο 6
Μάλλον αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι τελευταία, όμως μην ανησυχείτε! Είστε αρκετά αισιόδοξοι ώστε να το ξεπεράσετε.
Οι σκοτεινές μέρες σύντομα θα είναι παρελθόν, απλά χρειάζεται να κάνετε μερικά βήματα ακόμη. Δε φτάσατε στο «φως» ακόμα, αλλά μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα. Δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες!
Τα χειρότερα πέρασαν και όσο συνεχίζετε να προσπαθείτε, θα βρείτε την ελευθερία που αναζητάτε.
Πόρτα Νο 7
Χαοτικό προβλέπεται το μέλλον σας, δεν είναι όμως κάτι που δε μπορείτε να διαχειριστείτε.
Μπορεί να ακουστεί περίεργο, όμως η αβεβαιότητα του επόμενου βήματος, σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Σας αρέσει να έχετε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχετε πρόβλημα να διαβείτε καμία πόρτα.
Πολλά αναπάντεχα θα σας «πολιορκήσουν» απ” όλες τις κατευθύνσεις, μπορείτε όμως να το αντιμετωπίσετε με ευκολία.
Πόρτα Νο 8
Είστε περίεργοι από τη φύση σας και αυτό είναι υπέρ σας. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στον απρόσεκτο και τον περίεργο και γνωρίζετε πολύ καλά τη διαφορά.
Ξέρετε πότε να παίρνετε ρίσκα και παράλληλα γνωρίζετε τις επιπτώσεις των επιλογών σας.
Αν έχετε αμφιβολίες για κάτι που θέλετε να κάνετε, πάρτε το απόφαση και απλά κάντε το! Το μόνο που υπάρχει είναι το παρόν.
 
 
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου