Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η καταδίκη Γεωργίου σε ένα χρόνο φυλακή, ο εκτροχιασμός της Eurostat και του ΔΝΤ

Τα δυνατά τους έβαλαν και αυτή την φορά οι δανειστές της χώρας μας για να βγάλουν άσπρη
περιστερά τον εντολοδόχο τους Γεωργίου, αλλά και να δυσφημίσουν την Ελλάδα ως μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. ΟΜΩΣ το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεσκεπάσουν ακόμα μια φορά τα καταστροφικά για την χώρα μας σχέδια των Μνημονίων τους, την κακία τους και την επιθυμία τους για εκδίκηση. Αλήθεια, για ποιό λόγο θέλουν τόσο πολύ να μας εκδικηθούν; Επειδή τους δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού μας; Ή επειδή είμαστε ορθόδοξοι Χριστιανοί και όχι εκμαυλισμένοι προτεστάντες. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι στην προχθεσινή δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πειραιώς είδαν ξεκάθαρα τα εξής:
(1) Η Eurostat προσπάθησε με σαθρά επιχειρήματα και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας (συνηθισμένη πλέον πρακτική τους) να βγάλει την Ελλάδα μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενη την υπόθεση της μήνυσης του πρώην Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ κατά του Γεωργίου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Δελτίου Τύπου του Γεωργίου που τον αποκαλούσε στατιστικό απατεώνα και λαθρόχειρα. Είπαν συγκεκριμένα ότι θα έπρεπε να μας χαρατσώσουν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ γιατί δεν δεχόμαστε τα αξιόπιστα (σικ) στοιχεία τους για την χώρα μας. Έχουν ήδη, όπως είπαν, χαρατσώσει την Αυστρία με 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο Οργανισμός αυτός που λέγεται Eurostat πρέπει πάλι να στηθεί στον τοίχο, όπως είχε στηθεί το 2003-4 λόγω του ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του διπλού λογιστικού συστήματος που κρυφά τηρούσαν από το 1989 και διοχέτευαν μέσω αυτού τεράστια ποσά σε κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς (βλ. BBC Eurostat scandal). Εκεί φαίνεται ότι πάνε τα παράνομα κέρδη που βγάζουν από τα «αξιόπιστα» φουσκώματα των ελλειμμάτων της Ελλάδας, αλλά ίσως και άλλων Νοτίων που ακόμα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Και υπενθυμίζουμε ότι το 2003-4 ήταν η εποχή που μας συκοφάντησαν με τα Greek Statistics.
(2) Το ΔΝΤ, αφού ο πρώην υπάλληλός του σε συνεργασία με τον Πόουλ Τόμσεν (επικεφαλής της Τρόικας) εκτέλεσε την Ελλάδα ως ένας οικονομικός εγκληματίας που μπορεί να παραλληλιστεί με τον ήρωα που περιγράφεται στο βιβλίο του John Perkins Η εξομολόγηση ενός οικονομικού εγκληματία, δια στόματος άλλου υπαλλήλου του τώρα, της κ. Μ. Ξαφά, έρχεται να μας πεί ότι ο Γεωργίου εφάρμοσε δική του (σικ) μέθοδο το 2010 για τον υπολογισμό του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, αλλά δεν μας εξηγεί γιατί ο Γεωργίου μπορούσε να εφαρμόσει δική του μέθοδο παραβιάζοντας τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς του ΕΣΑ95 που ισχύουν για όλες τις χώρες της ΕΕ και ακόμα παραβιάζοντας κάθε έννοια εθνικολογιστικής καταγραφής των κονδυλίων εσόδων και εξόδων των ΔΕΚΟ. Αλλά η ασχετοσύνη που εξειδικεύτηκε στο Δικαστήριο ακόμα και με την σύγχυση των εννοιών του χρέους και του ελλείμματος, καθώς και με το «δεν γνωρίζω αν ο κ. Στρόμπλος εμπλέκεται στις στατιστικές απατεωνιές», τότε κυρία μου γιατί ήλθες ως μάρτυρας σε μια δίκη με αυτό το αντικείμενο αφού δεν γνωρίζεις; Για να μας δείξεις το μπόι σου το εκ του ΔΝΤ ορμώμενο και να επηρεάσεις με τον τρόπο αυτό το Δικαστήριο; Χάντρες στους ιθαγενείς; Ε, λοιπόν, το Δικαστήριο απέδειξε ότι δεν είμαστε ούτε ιθαγενείς των χρόνων της ανακάλυψης της Αμερικής, ούτε δούλοι που επιθυμείτε να μετατρέψετε τους Έλληνες.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(1) Στις 29/5/2017 εκδικάζεται η δίωξη του Γεωργίου για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση από το Γ΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών μετά από την Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης της 6/12/2016 που ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μετά από αίτηση με σχετικό Υπόμνημα που υπέβαλαν οι βασικοί μάρτυρες και πολιτικώς ενάγοντες για στήριξη της κατηγορίας κκ. Γεωργαντά και Λογοθέτης.
(2) Αναμένουμε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που θα αποφασίζει για την δίωξη Γεωργίου για ψευδή βεβαίωση κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και εθνικής προδοσίας μετά την Απόφαση 1331/1-8-2016 του Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, που προκάλεσε την σφοδρότατη παρέμβαση της Κομισιόν (προϊσταμένης Αρχής της Eurostat) στην Ελληνική κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για να σταματήσει η δίωξη του Γεωργίου, δηλαδή να μπεί στο αρχείο η εγκληματική και δολία εμπλοκή της Eurostat στην ψευδή διόγκωση.
Παρά τους εφιάλτες, ο Έλληνας, δυστυχώς για τα σχέδιά σας, κύριοι δανειστές και ψευτο-εταίροι, έχει ψυχή που θα ορθωθεί και θα σας συντρίψει.

Ζωή Γεωργαντά
Πρώην Μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και
Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου