Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Απανωτές διακρίσεις για τους αθλητές του Αργύρη Κωνσταντίνου

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το πανελληνιο πρωτάθλημα εφήβων-νέων ανδρών, U21 στο οποίο
έλαβαν μέρος 9 αθλητές εγγεγραμμένοι στον Α.Σ.ΑΚΑΜΑ,καθοδηγούμενοι από τον προπονητή Αργύρη Κωνσταντίνου!


Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

• Στην 2η θέση της κατηγοριας εφηβων +70 βρέθηκε ο Γκογκα Ευάγγελος ανάμεσα στους 25 καλύτερους Έλληνες αθλητές . Και αυτό διότι η γιατρός που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο απαγόρευσε την διεξαγωγή του τελικού αγώνα, καθώς ο αθλητής τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του κατα τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα.

• Την 3η θέση στα -57 κιλά της εφηβικής κατηγορίας κατέλαβε ο Γιαννακόπουλος Δημήτριος ανάμεσα σε 23 αθλητές,μεγαλύτερους και σίγουρα πιο έμπειρους καθώς ο αθλητής έκανε το ντεμπούτο του σε αυτη την κατηγορία, όντας ο μικρότερος ηλικιακά.

• Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια 3ος βγήκε και ο Λατσούνης Αντώνης στα -55 κιλα νέων ανδρών αποκλείοντας στον πρωτο γύρο τον ευρωπαϊκό πρωταθλητή !

• Την 4η θέση κατέκτησε ο Πούλος Γεώργιος αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην κατηγορία εφήβων στα -52 κιλά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι και οι τρεις αθλητές εξασφάλισαν την -αντίστοιχη των θέσεων που κατέλαβαν- ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ για τις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ όπως προβλέπεται από το Νόμο.

Ωστόσο, άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για την αγωνιστική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα όσο και για την επίμονη και επίπονη καλοκαιρινή προετοιμασία ειναι και οι ακόλουθοι αθλητές που συμμετείχαν και έχασαν την διάκριση στις λεπτομέρειες:

Γρηγοράκος Κωνσταντίνος
Δουκα Ξανθή
Κατσικα Καλλιόπη
Πιπέρου Μαρία
Πουλος Γεώργιος
Χελιδώνης Αλέξανδρος.

Μια εβδομάδα πριν από αυτό το πρωτάθλημα, η ομάδα του Αργύρη Κωνσταντίνου ήταν η μόνη από το Δήμο Βέλου-Βόχας που κατάφερε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας μαζί με άλλους Έλληνες αθλητές στο πρωτάθλημα που διεξήχθει στην Ουγγαρία και επέστρεψε με 2 ασημένια μετάλλια και μια 4η θέση να κοσμεί την καρδιά του Α.Σ. ΑΚΑΜΑ δικαιώνοντας τις αδιάκοπες καλοκαιρινές προπονήσεις που προσέφερε ο προπονητής, Αργύρης Κωνσταντίνου, την κούραση των αθλητών που επιλέχθηκαν και αποφάσισαν να λάβουν μέρος στους αγώνες και τα έξοδα των γονέων που στήριξαν την επιλογή των παιδιών τους!

Οι αθλητές αυτοί ήταν:
Γκόγκας Ευάγγελος
Γρηγοράκος Κωνσταντίνος
Δούκα Ξανθή
Κατσικάς Ελευθέριος
Κατσικά Καλλιόπη 4Η ΘΕΣΗ
Κατσικά Φρειδερίκη 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ
Κατσικά Φρειδερίκη 2Η ΘΕΣΗ ΚΟΥΜΙΤΕ
Παναγιωτάκης Γεώργιος
Πιπέρου Μαρία
Τριανταφύλλου Αυρήλιος
Χελιδώνης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου