Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Πάνος Ηλιακόπουλος

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Τ Υ Π Ο Υ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ                                      Λουτράκι, 12 Δεκεμβρίου 2018



Το Λουτράκι, ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, αυτός ο ευλογημένος τόπος, είναι αναγκαίο να ανακτήσει άμεσα την θέση που του ανήκει, ως ο πάλαι ποτέ φημισμένος τουριστικός προορισμός,
- με βασικότερο εφόδιο τον φυσικό πλούτο και ομορφιά του,
- την ανάδειξη και προβολή της αρχαίας και βυζαντινής πολιτιστικής κληρονομιάς του,
- τους θρησκευτικούς προορισμούς του,
- την ορθολογική εκμετάλλευση και αξιοποίηση του πλούσιου υδάτινου υπεδάφους του,
για να ξεφύγει από τη σημερινή πανθομολογούμενη κατάντια που έχει περιέλθει (το καλοκαίρι, κλειστοί οι ″Καταρράκτες″ για τέταρτο χρόνο) και συνεχίζει καθημερινά να διολισθαίνει.
Ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους, ευελπιστώντας το 2019 να είναι η χρονιά που θα αλλάξει την προοπτική του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, περιστοιχιζόμενος από νέα άφθαρτα και αμόλυντα πρόσωπα στον πολιτικό στίβο, ανακοινώνω την πρόθεση μου να τεθώ επικεφαλής, τού υπό συγκρότηση Συνδυασμού για τη διεκδίκηση διοίκησης του Δήμου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 19ης και 26ης Μαΐου 2019.
Στο πλαίσιο αυτό μπαίνω μπροστά και ζητώ τη συστράτευση από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους με ανιδιοτέλεια, ηθική και αυτοσεβασμό δημότες, για να πάμε κόντρα στο «ξεπούλημα»:
Πρώτον, του Καζίνο (παράνομη και κάλπικη η μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, που σκοπό έχουμε να προσβάλουμε),
Δεύτερον, του Προαστιακού (ακόμα προσπαθούν χωρίς επιτυχία να βάλουν εμπόδια, αντίθετα θα υποβοηθήσουμε την επίσπευσή του),
Τρίτον, της δημοτικής περιουσίας και
Τέταρτον, να βάλουμε τέλος στον συνεχιζόμενο καθημερινό κατήφορο που βουλιάζει αυτόν τον προικισμένο τόπο, ευλογία Κυρίου, προκειμένου να αποτρέψουμε το οριστικό και αμετάκλητο «ναυάγιό του» και να επαναδημιουργήσουμε το Λουτράκι που αγαπάμε, φανταζόμαστε και θέλουμε να ζούμε, έτσι ώστε ο Δήμος σε ολόκληρη την επικράτειά του, να έχει την αίγλη που του αρμόζει.
Έχοντας το όραμα, διαθέτοντας την στρατηγική, γνωρίζοντας το σχέδιο και ξέροντας τον τρόπο πού και πώς θα δράσουμε με τις ενδεδειγμένες λύσεις, είναι δυνατόν ισόρροπα να επιτευχθεί το πολυπόθητο. Δηλαδή: Να αλλάξει η εικόνα και η καθημερινότητα σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου, από την Μαυρολίμνη μέχρι και τους Αγ. Θεοδώρους, το πρώτο κιόλας χρονικό διάστημα. Το γεγονός αυτό θα αφυπνίσει τους πολίτες να πράξουμε το αυτονόητο σε ενδογενή και εξωγενή μέτωπα, συμβάλλοντας όλοι μαζί στη διαμόρφωση ενός διαφορετικού μέλλοντος με προοπτική, έναντι του κατήφορου που βιώνουμε, για να μεταβληθεί ολόκληρος ο Δήμος και πάλι σε πόλο έλξης.
Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το «αμαρτωλό» παρόν και το πρόσφατο παρελθόν, που περιχαρακώνονται στο τελευταίο τέταρτο ενός αιώνα, για να ξεφύγει ο Τόπος από το καθεστώς των τριών υπόδικων προσώπων για κακούργημα σε βάρος του Δήμου. Ακόμα, τον θηλυκό «κλώνο» των δύο, που επί 16 συναπτά έτη και χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι το προσωπικό, τους στήριξε και βάδισε την ίδια περπατησιά πάνω στα χνάρια τους. Όλοι μαζί τον έφεραν σε αυτήν την πρωτοφανή κατάντια!
Αποτέλεσμα; Να υστερεί σήμερα. Να έχει μεταβληθεί σε παρηκμασμένο προορισμό, που δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο (εκτός του δυσθεώρητα υπερκοστολογημένου Loutraki Thermal Spa) από αυτά που μπορούσε να βρει ο επισκέπτης στις δεκαετίες του '70, '80 και το πρώτο μισό αυτής του '90!
* Σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, θα παρουσιάσουμε το Συνδυασμό με το σχέδιό του, καθώς επίσης και τους Επικεφαλής των τομέων δράσης, που θα φέρουν σε πέρας τον προεκλογικό  προγραμματισμό.

Καλά Χριστούγεννα                                                           Καλή Πρωτοχρονιά
Ευλογημένο με υγεία κι ευτυχία το 2019!

Πάνος Ηλιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων
loutraki.press@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου