Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Δημοτική Παράταξη "Αλλάζουμε Μαζί" παρούσα στη χοροεσπερίδα παλαιμάχων Ισθμιακού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου ''ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ'', στο ''Grande Βενετσάνος'', στα Ίσθμια, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.



Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βενετσάνος καλωσόριζε τους καλεσμένους, στην είσοδο της αίθουσας και πριν αρχίσει η διασκέδαση παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες, καθώς και ο κορυφαίος Λουτρακιώτης αθλητής του στίβου (Α.Ο. Ποσειδών) Αντώνης Μέρλος, τον οποίο εκπροσώπησε η μητέρα του κα Παυλάτου Ευρυδίκη.

Μεταξύ των παλαιμάχων που τιμήθηκαν ήταν και ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Ναστούλης, ο οποίος είπε ότι η βράβευσή του ''είναι ξεχωριστή γιατί είναι από τους συμπαίχτες του στην ομάδα που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια''.


Ο κ. Γιώργος Ναστούλης έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ενημέρωση της κοινής γνώμης του Νομού μας και όχι μόνο. Αγαπητός στους συμπολίτες μας, διακρίνεται για την αξιοπρέπεια του, το δημοσιογραφικό του ήθος και ύφος, καθώς και για την αφοσίωσή του στην ποιοτική και αντικειμενική ενημέρωση.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και αντιπροσωπεία της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγο, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς το Διοικητικό Συμβούλιο και ακολούθως, απευθυνόμενος προς τους παλαιμάχους, είπε ότι στο πανό που αναγράφεται ''Παλαίμαχοι Ισθμίων'' τους αξίζει να αναγράφεται Αξιόμαχοι Ισθμίων.














https://allazoumemazi2019.blogspot.com/2019/02/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου