Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!

Η βοή του ποταμιού που πλησιάζει με ορμή , ολοένα και αυξάνει προκαλώντας τρόμο καθώς μετά την νέα καταιγιστική μπόρα που φέρνει το νέο μνημόνιο , θα φουντώσει επιπρόσθετα
την απελπισία και την αγανάκτηση του Λαού από τα προηγούμενα μνημόνια .

Το ξέσπασμα που κοντοζυγώνει είναι βέβαιο ότι θα σαρώσει τα πάντα. Πέρα από τη μπόρα του 3ου μνημονίου καθημερινά αναδεικνύονται περιπτώσεις σκοτεινών σχεδιασμών των υποτιθέμενων ΄΄σωτήρων ΄΄ οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να μας βουλιάξουν. Ενδεικτικά με τα έως τώρα δεδομένα που αναφέρθηκαν ως ενημερωτική πληροφόρησή μας από τα ΜΜΕ, φαίνεται ότι δεν επιθυμούν , να αποκαλυφθούν διαπλεκόμενα πρόσωπα στα κυκλώματα προμηθειών , το ξεκαθάρισμα της λίστας ΛΑΓΚΑΡΤ , που βαδίζει προς παραγραφή , την ευθύνη τους για τα διαπραχθέντα λάθη στα επιβληθέντα προγράμματα των προηγούμενων μνημονίων, κλπ.

Επιτέλους εάν αισθάνονται κάποιοι λειτουργοί από αυτούς που στελεχώνουν τους θεσμικούς φορείς της εξουσίας , έστω και ψήγματα υπευθυνότητας αναμεμειγμένα με το εύορκο για την πιστή τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων, πρέπει να αναπτύξουν άμεσα και θαρραλέα πρωτοβουλία ενεργειών τόσο για τη διάσωσή μας όσο και για λόγους Εθνικής Αξιοπρέπειας , διότι Κινδυνεύουμε με ολική καταστροφή εάν δεν αναδειχθεί άμεσα η διεθνής πλεκτάνη μέσω της υπερχρέωσης , της υποδούλωσης και λεηλασίας της χώρας αλλά και του αφανισμού μας .

Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν και η ανάληψη των ευθυνών και δράσης είναι αναγκαίο να επιταχυνθεί.

Άς είμαστε ρεαλιστές . Επιβάλλεται να δούμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα σκιαγραφώντας την τραγική κατάσταση που οδηγήθηκε το σκάφος της Ελληνικής Πολιτείας με πλήρωμα τους εκάστοτε Κυβερνώντες από το 2009 μέχρι σήμερα και επιβάτες τον Ελληνικό Λαό που όλα αυτά τα χρόνια βολοδέρνει στα φουρτουνιασμένα οικονομικά πελάγη με την ελπίδα να βρεθεί σε ασφαλές λιμάνι σωτηρίας .

Αρκετοί ντόπιοι ειδικοί των οικονομικών θαλασσοταραχών παρουσίαζαν θεωρητικές απόψεις και διάφορες αμφιλεγόμενες επιχειρηματολογίες . Έδιναν συμβουλές που εξόφθαλμα προέκυπτε ότι θα οδηγούσαν στα σημερινά χάλια , την εξαθλίωση , την καταστροφή της πραγματικής οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων , την εκτίναξη της ανεργίας σε εξωφρενικά υψηλά επίπεδα για καθεστώς ελεύθερης οικονομίας κλπ παράλληλα με τις αυστηρές εντολές, υποδείξεις και προγράμματα των αλλοδαπών ΄΄ ειδικών ΄΄και σωτήρων , που δήθεν θα βοηθούσαν να μην πέσει το σκάφος στα βράχια και φυσικά να σωθεί .

Πολλαπλά αποδείχθηκε η λάθος συνταγή και πορεία όπως η εκτίναξη του ΄΄χρέους΄΄από 114% στο 180% .

Αποδείχθηκε ότι όλες οι θυσίες και η υπομονή του ταλαιπωρημένου αλύπητα και εξαθλιωμένου λαού που για την δήθεν σωτηρία του, πλήρωσε βαρύτατο τίμημα , δεν έπιασαν τόπο. Τα εξόφθαλμα ΄΄λάθη΄΄ οδήγησαν στην επιδείνωση της κατάστασης και την εξαφάνιση κάθε ελπίδας για ανάκαμψη και σωτηρία . Μέσω των Μνημονίων κυριάρχησαν οι αδίστακτοι ΄΄σωτήρες΄΄ που με μεθοδικότητα φρόντιζαν να διαλύσουν μεθοδικά τα πάντα με τις δήθεν μεταρρυθμίσεις για να κατασπαράξουν την τραυματισμένη πατρίδα, εξοντώνοντας παντοιοτρόπως το λαό ο οποίος προοδευτικά καταλήγοντας πάμπτωχος , οδηγείται πλέον στην απώλεια της περιουσίας του που θα γίνει βορά των αδίστακτων οικονομικών δολοφόνων και αυτός θα καταστεί άστεγος .

Το καράβι ήδη έπεσε στα βράχια. Το μεγαλύτερο τμήμα του βυθίστηκε , αρκετές χιλιάδες επιβατών έχασαν τη ζωή τους , πόσοι άραγε ; δεν έπρεπε να συστηματοποιηθεί η καταγραφή τους όταν πρόδηλα υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους ηθικούς αυτουργούς ; οι γηραιότεροι και σοφότεροι [συνταξιούχοι ] φορώντας τα σωσίβιά τους επιπλέουν προς το παρόν κοντά στο εναπομείναν μικρό αβύθιστο τμήμα που φιλοξενεί το πλήρωμα διακυβέρνησης του σκάφους .

Ο Ελληνικός Λαός περίμενε από τον Κυβερνήτη και τους βοηθούς του να αντιδράσουν για τη λάθος πορεία που εκβιαστικά επέβαλαν οι ΄΄σωτήρες΄΄ που άλλωστε το παραδέχθηκαν , αλλά τώρα το αποποιούνται προφανώς διότι υπέχουν ποινικές ευθύνες αλλά και υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση . Οι επιβάτες νεώτερης ηλικίας [ άνεργοι ]κρατιούνται ακόμη στην επιφάνεια αγκιστρωμένοι , από τους γηραιότερους με τα σωσίβια . Κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο όλοι αυτοί μπορούν ακόμη να αντέξουν χωρίς τα στοιχειώδη μέσα επιβίωσης που σύντομα θα μηδενιστούν με την καταιγίδα των μέτρων του 3ου μνημονίου προς δόξα και όφελος των ολιγαρχών , φοροκλεπτών και ΄΄σωτήρων ΄΄ που πάντα καταφέρνουν να βολεύονται.

Αλλοίμονο όμως , χάθηκε κάθε ίχνος ελπίδας για αντίδραση που είχε όλα τα συστατικά νομικής δικαίωσης ; Ο κυβερνήτης του σκάφους με το υπόλοιπο πλήρωμα υπέγραψαν με την τελευταία συμφωνία ότι για την καταστροφή και το επερχόμενο τέλος που κοντοζυγώνει φταίνε μόνο οι Κυβερνώντες ; Έτσι εάν αυτό είναι αληθές γλυτώνουν οι αδίστακτοι ΄΄σωτήρες ΄΄και βυθιζόμαστε στην καταστροφή χωρίς αποζημίωση εμείς οι νομοταγείς πολίτες. Απογοήτευση, απελπισία και επιβεβαίωση των ανησυχιών ότι δεν υπάρχει σωτηρία .

Ο κυβερνήτης με την ομάδα του , εξασφαλισμένοι προς το παρόν στο αβύθιστο τμήμα του σκάφους διαβεβαιώνουν τους ΄΄ διασωθέντες ΄΄ ότι αυτοί που μας έστειλαν στα τάρταρα , οι δήθεν διασώστες υποσχέθηκαν για μία ακόμη φορά να μας σώσουν από τον βέβαιο πνιγμό αρκεί να ακολουθήσουμε πιστά τις εντολές τους . Το τονίζουν σε κάθε ευκαιρία . Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά που βιώνουν τη δυστυχία και τις δυσκολίες των γονιών τους , αντιλαμβάνονται ότι εξυφάνθηκε και πάλι με τη γνωστή μέθοδο του εκβιασμού ένα καινούργιο σχέδιο καταστροφής .

Αποκτήσαμε δυστυχώς κακές εμπειρίες από τα σχέδια της δήθεν διάσωσής μας . Oι Κυβερνώντες εξακολουθούν να εμπιστεύονται τους ΄΄σωτήρες ΄΄ ; ήδη οι λαγοί των ΄΄σωτήρων ΄΄ ακόμη και για την απομείωση του περιβόητου ΄΄χρέους΄ άρχισαν να διατυπώνουν απόψεις που διαφοροποιούν τις υποσχέσεις που είχαν πρόσφατα δοθεί.

Με την υπόσχεση της ΄΄δήθεν ΄΄ σωτηρίας του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ άρχισαν να αποκαλύπτονται οι πραγματικοί σκοποί και οι επιδιώξεις των ΄΄ σωτήρων ΄΄ που ουσιαστικά υποχρεώνουν να συνεχισθεί η διάλυση σε ότι απέμεινε όρθιο και σωστό , να υπαναχωρήσει η Κυβέρνηση σε νομοθετημένες αποφάσεις της υποδηλώνοντας σαφώς ότι αυτοί έχουν όλες τις πρωτοβουλίες άρα και την κυριαρχία στην επί των πάντων, αποβλέποντας να αποκτήσουν έναντι πινακίου φακής ότι απέμεινε από το σκάφος το οποίο θα πάει κάποια στιγμή στο διαλυτήριο και ο ταλαίπωρος λαός είναι βέβαιο ότι μη μπορώντας άλλο να αντέξει τη φρικτή κατάσταση θα οδηγηθεί στο οριστικό του τέλος .

Τα νοικοκυριά στην πλειονότητά τους ζούν με τα υπολείμματα των συντάξεων που θα χαθούν.
Εκατοντάδες δίς Ευρώ αφαιμάχθηκαν από τον ταλαιπωρημένο λαό για να σωθεί η χώρα , εκατοντάδες δίς Ευρώ από τις ζημίες που προκλήθηκαν από τους ΄΄ διασώστες ΄΄ δεν διεκδικήθηκαν , αλλά ούτε κάν νομικά προσδιορίσθηκαν οι δράστες του Ελληνικού δράματος και φυσικοί αυτουργοί των θυμάτων της ΄΄βύθισης του σκάφους ΄΄ για την προσαγωγή τους ενώπιον της Δικαιοσύνης . Εφόσον αυτό συνέβαινε θα αντιλαμβανόταν κάθε επίδοξος ΄΄διασώστης ΄ κα πονηρά σκεπτόμενος ότι το Ελληνικό Κράτος είναι στιβαρό , δεν είναι λάφυρο δανειστών ,έχει Σύνταγμα που το σέβονται και το τηρούν Ευόρκως άπαντες και ο Ελληνικός Λαός έχει εμπιστοσύνη σε όλους του θεσμικούς φορείς της Ελληνικής Πολιτείας .

Η συνεχιζόμενη λογική του ΄΄παραλόγου ΄΄ που πραγματικά αποτελεί προϊόν εκβιαστικών μεθοδεύσεων οδηγώντας στην οριστική καταστροφή, επιβάλλεται να τερματισθεί άμεσα γιατί το τέλος της αντοχής του Λαού έφθασε .

Αναστάσιος Τσίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου