Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΥΡΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Γήπεδο Ισθμίων, Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015
Ποσειδών Κυράς Βρύσης-Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας: 0-4
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του. Κέρδισε, εκτός έδρας, στο γήπεδο των Ισθμίων ''Γιάννης Στέφας'', με σκορ 4-0, τον Ποσειδώνα Κ. Βρύσης. Άνετη επικράτηση, χωρίς άγχος, αφού και στα δύο ημίχρονα η υπεροχή της ομάδας του Θανάση Θώδη (Παυλάρας) ήταν εμφανέστατη.
Μια ομάδα με πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία, ομαδικό πνεύμα και πειθαρχημένο σύνολο, σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις.
Οι συνήθεις ''ύποπτοι'', σε μεγάλη φόρμα αυτήν την περίοδο, χτύπησαν ακαριαία στο α΄ ημίχρονο. Ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ άνοιξε το σκορ, με ωραίο πλασέ, από τη μικρή περιοχή, στο 20ο λεπτό και τον ακολούθησε ο αδελφός του Δημήτρης, στο 37ο λεπτό, σημειώνοντας, με υπέροχη ενέργεια, το δεύτερο γκολ.


Ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ στην εκτέλεση του πέναλτι

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Περαχώρας συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη ομάδα και ρόλο εκτελεστή ανέλαβε ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ, πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Το πρώτο με ωραίο κτύπημα πέναλτι, στην αριστερά γωνία του τερματοφύλακα Ι. ΓΟΓΟΛΑ, στο 12ο λεπτό, όταν ο Παναγιώτης Κόντης ανετράπη, μέσα στη μεγάλη περιοχή, από αμυντικό του Ποσειδώνα και το δεύτερο στο 28ο λεπτό, μετά από εκπληκτική πάσα του Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ.


Ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης απλά προσπάθησε. Δεν απείλησε σοβαρά τον τερματοφύλακα της Περαχώρας Χ. ΝΙΚΟΛΟΥ. Φανερός ήταν ο εκνευρισμός συγκεκριμένων παικτών του, οι οποίοι εξέφραζαν, συνεχώς, παράπονα, στους συμπαίκτες τους, για τις επιλογές τους, όταν είχαν την κατοχή της μπάλας.
Στο 10ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου ακυρώθηκε γκολ του Παναγιώτη Κόντη, ως οφσάιτ.
Η διαιτησία του κ. Παναγιώτη ΚΑΚΡΙΔΗ και των δύο βοηθών του, κ.κ. Ιωάννη ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ και Βασιλείου ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

Το πέναλτι καταφανέστατο και αναμφισβήτητο. Άδικα διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Οι διαμαρτυρίες και το ειρωνικό, κατά τη γνώμη μας, σχόλιο του προπονητή του Ποσειδώνα κ. Ηλία ΧΡΥΣΑΪΤΗ ''κτύπησε σε σαλιγκάρι του γηπέδου και έπεσε'' δεν ευσταθούν. Ο ποδοσφαιριστής της Περαχώρας ανετράπη από αμυντικό και η απόφαση του διαιτητή, ο οποίος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, ήταν απόλυτα σωστή.
Όμως, διαμαρτυρίες και σχόλια αυτού του είδους, από προπονητές, δεν έχουν αποτέλεσμα και το κυριότερο δυναμιτίζουν τον αγώνα. Επιπλέον οι προπονητές της Γ1 κατηγορίας του Νομού Κορινθίας πρέπει να δίνουν το παράδειγμα στους παίκτες τους, που είναι ερασιτέχνες και το γήπεδο αποτελεί γι΄αυτούς τόπο κοινωνικής δικτύωσης και συμφιλίωσης.
Τρεις ποδοσφαιριστές της Περαχώρας και δύο του Ποσειδώνα παρατηρήθηκαν με κίτρινες κάρτες. Οι Χρήστος Ι. ΔΡΙΤΣΑΣ, Νίκος ΘΥΜΗΣ και Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ από την Περαχώρα και οι Π. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ και Ε. ΤΣΑΟΥΣΑΪ από τον Ποσειδώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ: Ι. ΓΟΓΟΛΑΣ, Α. ΒΥΡΛΑΣ( 46ο λεπτό J. GJINI), Σ. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ (46o λεπτό Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), Α. ΝΤΕΛΙΑΪ, Ν. ΓΚΙΟΝΤΣΑΡΙ, Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Η. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, R. GJERGJI (73ο λεπτό Π. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ), Σ. ΚΑΤΣΑΝΕΑΣ, Ε. ΤΣΑΟΥΣΑΪ.

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Χ. ΝΙΚΟΛΟΥ, Ν. ΘΥΜΗΣ, Δ. ΛΙΝΤΑΣ, Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 46ο λεπτό Σ. ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ), Χ. ΔΡΙΤΣΑΣ, Δ. ΘΩΔΗΣ (78ο λεπτό Δ.ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ), Π. ΚΟΝΤΗΣ, Χ. ΠΑΠΠΑΣ(62ο λεπτό Ν. ΘΕΟΔΩΡΙ), Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Δ. ΚΟΝΤΗΣ, Γ. ΣΙΑΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου