Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Α.ΤΣΙΤΣΗΣ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Επιτέλους το επαναλαμβανόμενο σκηνικό των εκβιασμών από τους εκπροσώπους των ΄΄θεσμών΄΄πρέπει να λάβει οριστικό τέλος . Δεν πάει άλλο. 


H αναξιοπιστία τους και η αθέτηση των συμφωνημένων υποχρεώσεών τους δεν έχει ίσως Διεθνές προηγούμενο στις σχέσεις μεταξύ Κρατών που ανήκουν στον ίδιο γεωπολιτικό χώρο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι συνέβη και εμπλακήκαμε σε αυτή την πλεκτάνη του περιβόητου ΄΄χρέους ΄΄ και του ΄΄υπερβολικού ελλείμματος΄΄ ,να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ημεδαποί και αλλοδαποί δράστες και να καταβληθούν αποζημιώσεις για τις εγκληματικές τους ενέργειες .

Η αρρωστημένη κατάσταση που βιώνει η χώρα πρέπει να πάρει τέλος . Πόσοι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν ακόμη ; Πόσες χιλιάδες επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν ;Mέχρι πότε θα ανεχόμαστε να μας περιπαίζουν και να μας εκβιάζουν οι ΄΄θεσμοί ΄΄ ; Μας τσάκισαν στην κυριολεξία με τις εκβιαστικές συνεχείς μεθοδεύσεις , απαιτήσεις και παραλογισμούς . Τις άγριες μειώσεις μισθών και συντάξεων με ταυτόχρονες παράλογες και ανελέητες φορολογικές επιβαρύνσεις . Στόχος η καταστροφή μας . Αυτή είναι η αλήθεια .

Δεν είναι δυνατό μια Ευρωπαϊκή χώρα με μακραίωνα ιστορία και πολιτισμό παγκοσμίων διαστάσεων να υφίσταται εκτός των άλλων την χειρίστης μορφής συμπεριφορά και ταπείνωση , να διαλύεται με προοδευτική αποσύνθεση των στοιχείων που την χαρακτηρίζουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ως Εθνική Ιστορική κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Σε ποιού είδους Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε ενταγμένοι ;

Είναι πασιφανής η επώδυνη και συνάμα τραγική περιπέτεια που βιώνει ο Ελληνικός Λαός εδώ και επτά χρόνια, που δυστυχώς συνεχίζεται με κυνισμό από τους σχεδιαστές και εκτελεστές του καταχθόνιου σχεδίου της ολοσχερούς καταστροφής της Ελλάδας και της εξαθλίωσης του Λαού.

Εύλογα είναι επίσης τα ερωτήματα πως είναι δυνατόν να συμφωνήθηκε μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των ΄΄ Θεσμών-Δανειστών ΄΄ μέσω των περιβόητων Μνημονίων , να εφαρμόζονται μέτρα και πρακτικές που όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην εξυγίανση της Ελληνικής οικονομίας αλλά αντιθέτως την εξοντώνουν και οδηγούν στην αρπαγή όλων των περιουσιακών στοιχείων του Κράτους αλλά και των Ελλήνων για εξόφληση του επίσης περιβόητου χρέους που από ιδιωτικό μετατράπηκε σε Δημόσιο.

Από την άλλη πλευρά προκύπτει ξεκάθαρα ό τι απωλέσθηκε κάθε ίχνος πραγματικής ευαισθησίας εκ μέρους των πολιτικών Ηγεσιών για να αντιδράσουν επιτέλους σθεναρά με δύναμη ψυχής , προτάσσοντας τα στοιχεία που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Ικανοποιούνται άραγε με το να γίνονται μάρτυρες της οικονομικής κατάρρευσης , της αυξανόμενης με ραγδαίους ρυθμούς πτωχοποίησης του Λαού και των χιλιάδων θανάτων πολιτών συνεπεία των αποτελεσμάτων των Μνημονίων ; Γιατί δεν αντιδρούν ως πραγματικοί Ηγέτες ; τι άραγε τους απαγορεύει να διασώσουν τη χειμαζόμενη Χώρα και τον Ελληνικό Λαό που πρακτικά τον αντιμετωπίζουν ως τον μοναδικό υπαίτιο της σύγχρονης Τραγωδίας που ζούμε επιβαρύνοντας τον με ανελέητο τρόπο .

Σε όλη τη Χώρα είναι άπειρες οι κλειστές επιχειρήσεις , που έδιναν δουλειά σε εκατοντάδες χιλιάδες λαού αιμμοδοτώντας πολλαπλώς την Εθνική οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων πολιτών. Η εικόνα των έρημων κτιριακών εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων που υποχρεώθηκαν να διακόψουν την λειτουργία τους , προοδευτικά μεγεθύνεται , εξελίσσεται σε εικόνα ερήμωσης με φαινόμενα λεηλασίας για όσες αδυνατούν πλέον οικονομικά να τις ασφαλίσουν.

Οι ενδείξεις και οι αποδείξεις για το στήσιμο του σχεδίου καταστροφής είναι σαφείς . Άπειρες φορές δημοσιεύθηκαν στοιχεία της δολοπλοκίας που οργανώθηκε για να βρεθεί η Πατρίδα και ο Λαός στη Μέγγενη της βέβαιης καταστροφής. Η Επιτροπή Αλήθειας για το Ελληνικό χρέος , κατέγραψε πλήρη στοιχεία. Καταγγέλθηκαν επωνύμως στοιχεία από άτομα υψηλής αξιοπιστίας φύσει και θέση .

Κοστολογήθηκε κατόπιν μελέτης ζημία για συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου που ανέρχεται κατ΄ελάχιστον σε 210 δις ευρώ . Πολλά στοιχεία έφθασαν στη Δικαιοσύνη , αξιολογήθηκαν και εφόσον υπήρχε Δικαστική συνέχεια είναι βέβαιο ότι θα μας είχαν γλυτώσει από τις περιπέτειες . Θα σώζονταν πολλές ζωές και αυτό είναι οδυνηρό. Οι υποτιθέμενοι ΄΄Διασώστες ΄΄και κάποιοι αφελείς υποστηρικτές τους θα αντιλαμβάνονταν άμεσα ότι οι Έλληνες δεν ήταν εύκολη λεία. Ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν αστειεύεται .

Οι σελίδες καταγραφής των μεθοδεύσεων που βιώνουμε στην καταστροφική πορεία είναι ομοίως γνωστές και επαναλαμβανόμενες , διανθισμένες με τιs εκάστοτε εκβιαστικές ΄΄απαιτήσεις – λάφυρα των ΄΄Σωτήρων ΄΄που θέτουν σε κάθε στάδιο αξιολόγησης για να συνεχισθεί η χρηματοδότηση. Πρώτα κωλυσιεργούν ,στη συνέχεια δημιουργούν κατάσταση οικονομικής ασφυξίας και τέλος απαιτούν το λάφυρο , την υπαναχώρηση των Κυβερνώντων στις ακραίες και εκτός κοινής λογικής απαιτήσεις τους.

Αναλογίζεται κάθε λογικός άνθρωπος πως είναι δυνατόν μια Ευρωπαϊκή χώρα μέλος του στενού πυρήνα της ΕΕ, να επιλέχθηκε με αριστοτεχνική μεθόδευση να γίνει θήραμα των άγριων οικονομικών θηρίων για να κατασπαραχθεί με τρόπο ανελέητο προκειμένου να σωθούν Γαλλικές, Γερμανικές κλπ τράπεζες . Διεθνής Διαπλοκή . Είναι επιτρεπτό και λογικό να δέχεται η χώρα παθητικά τα πλήγματα που οδηγούν στην ολοσχερή καταστροφή της ; Έτσι άρχισε όμως η λεηλασία .

Διεθνή οικονομικά κοράκια επέπεσαν στο ανυπεράσπιστο θήραμα. Γιατί άραγε ; Ήταν απροστάτευτη η Ελλάδα από πλευράς πολιτικών Ηγητόρων οι οποίοι να ήταν ικανοί να αντιδράσουν στους σχεδιασμούς των οικονομικών δολοφόνων ; ή για τους δικούς τους λόγους κάποιοι επέλεξαν ως ενδεδειγμένη λύση την παράδοσή της και του λαού στην κυριαρχία των ΄΄Δανειστών΄΄;

Η χώρα αποδυναμωμένη από την εκβιαστική χειραγώγηση για να εκτελούνται οι αντιεπιστημονικές και καταστροφικές αποφάσεις που επιβάλλονται από τους ΄΄Δανειστές ΄΄ , πέρα των γνωστών καταστροφικών επιπτώσεων που βιώνουμε και των διαφόρων σεναρίων που εξυπηρετούν σκοπιμότητες , έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον όλων όσων επιβουλεύονται την εδαφική της ακεραιότητα. Ήδη οι Τούρκοι έχουν ξεπεράσει τα όρια προκλητικών ενεργειών και ανοχής από Ελληνικής πλευράς .

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την ακολουθούμενη μεθόδευση η κατάσταση συνεχώς θα χειροτερεύει όπως άλλωστε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα περίτρανα το αποδεικνύουν και η ελπίδα για ανάκαμψη και σωτηρία από τη βέβαιη καταστροφή σύντομα θα πεθάνει. Οι ΄΄Δανειστές ΄΄ σφίγγουν ολοένα την Μέγγενη οδηγώντας στο λιώσιμο Χώρα και Λαό.

Δυστυχώς για εμάς δρούν ανενόχλητοι χωρίς επιπτώσεις , αυτό άραγε προβλέπουν τα Μνημόνια ; μετέρχονται κάθε δυνατής μεθόδου που μπορεί ο ανθρώπινος νους να εφεύρει , αρκεί να φθάσουν στον τελικό σκοπό τους , με προκάλυμμα τη δήθεν διάσωση της Ελληνικής οικονομίας που όλα αυτά τα χρόνια την αποτελειώνουν μεθοδικά. Η εκτίναξη του περιβόητου χρέους στο 180% του ΑΕΠ το οποίο συρρικνώθηκε σε ποσοστό 25% λές και έχουμε πόλεμο ,παρά τις οικονομικές θυσίες του Λαού , ξεκάθαρα το αποδεικνύει. Τα΄΄ αρπακτικά ΄΄ θέλουν να πάρουν εκβιαστικά τα πάντα και να μας αποτελειώσουν ,να μας διαλύσουν.

Οι αδύναμοι οικονομικά Έλληνες αφού πλήρωσαν με το έτσι θέλω των ΄΄Δανειστών΄΄ τρείς ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών , αφού έφθασαν στο σημείο να μη μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις δανειακές υποχρεώσεις τους , τώρα χάνουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους , που θα πωληθούν σε κερδοσκοπικά funds έναντι πινακίου φακής .

Ήδη με επικεφαλής το ΔΝΤ , άρχισε να διαμορφώνεται και πάλι το μαρτυρικό γνωστό σκηνικό των εκβιαστικών πρακτικών, μεθοδεύσεων και σεναρίων με τους περιβόητους ΄΄Δανειστές ΄΄΄. Ζητούν να λιώσουν στην κυριολεξία όσους έχουν ακόμη κάποιο εισόδημα ή περιουσιακό στοιχείο.

Ο Ελληνικός Λαός εξουθενώθηκε πλέον οικονομικά και κουράστηκε ψυχικά με τα απίθανης έμπνευσης φορολογικά βάρη ,τις παλινωδίες , τις ψευτιές για τη σκιαγράφηση μίας εικονικής πραγματικότητας , τις παραβιάσεις του Συντάγματος όταν αυτό αποτελεί την Ασπίδα προστασίας του στα Δημοκρατικά Πολιτεύματα ,με τις υπαναχωρήσεις και την ενδοτικότητα των εκάστοτε ΄΄κυβερνώντων΄΄ στις παράλογες απαιτήσεις των δήθεν ΄΄ Διασωστών – Δανειστών ΄΄ εξαναγκάζοντας ακόμη και σε πραβίαση διατάξεων του Συντάγματος .

Ενώ είναι καταφανές ότι οι ΄΄Διασώστες – Δανειστές ΄΄ ως θηρία ανήμερα εφαρμόζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή την ίδια μεθοδολογία ,πιέζοντας , εκβιάζοντας , απαιτώντας να διαχειρισθούν αυτοί το σύνολο της Δημόσιας περιουσίας για πάντα, όπως άλλωστε το επιθυμούσε διακαώς ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών ,του οποίου η χώρα οφείλει στην Ελλάδα περί τα 300 δις ευρώ από τις πολεμικές επανορθώσεις , αθετώντας τις υποσχέσεις όπως πχ τη μείωση του περιβόητου χρέους που συνεχώς εφευρίσκουν λόγους και αιτίες να το αποφύγουν , αντί αυτών οι Πολιτικές Ηγεσίες της χώρας :

αντί να ορθώσουν ανάστημα και επιτέλους να αξιοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα ισχυρά στοιχεία , Νομικά, Οικονομικά ,κλπ που είναι ικανά να ανακόψουν την καταστροφική πορεία της Χώρας και τον αφανισμό του Λαού , θέτοντάς τους και προ των βαρύτατων ευθυνών τους , για τους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων , θυμάτων των Μνημονίων που αποτελούν βαρύτατα εγκλήματα ,
αντί να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τα εσκεμμένα ΄΄δήθεν ΄΄ λάθη ,από τους καταστροφείς της χώρας ,που ανέρχονται σε εκατοντάδες δις ευρώ ,

αρέσκονται στο να επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για τη διαμορφωθείσα κατάσταση και την μη έως τώρα έξοδο από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ , όταν πολύ καλά γνωρίζουν ότι οι ΄΄Διασώστες – Εκβιαστές΄΄ αποδείχθηκε ότι δεν είναι αγγελούδια και δεν πρόκειται να αφήσουν ήσυχο το θήραμά τους πριν του πάρουν και το μεδούλι , εξαθλιώνοντας ταυτόχρονα μέχρι θανάτου το Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός δίκαια αναρωτιέται γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά . Σε τι έφταιξε και χειμάζεται ; Δεν φτάνει η τραγική κατάσταση που έχουμε περιέλθει ώστε να ευαισθητοποιηθούν τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας ; Γιατί να μην υπάρχει αξιοπρεπής και νόμιμη αντίδραση για την προάσπιση της Ελευθερίας και της ακεραιότητας της Πατρίδας , της προόδου και της ευημερίας του λαού που τώρα χειμάζεται.

Οι περιβόητοι Εταίροι μας στην ΕΕ και Δανειστές , ενώ βοηθούν οικονομικά τρίτες χώρες με πολλά δις ευρώ με συμφωνία αποπληρωμής με ρήτρα ανάπτυξης , το αρνούνται για την Ελλάδα. Αρνούνται πεισματικά κάθε πρόταση που τους γίνεται για την διευκόλυνση της Ελλάδας .Είναι τυχαίο αυτό ; ή αποτελεί μία επιπλέον απόδειξη ότι το σχέδιό τους αποβλέπει πράγματι στην πλήρη καταστροφή της χώρας ;.Τί έπρεπε να κάνει η Πολιτική Ηγεσία για αυτή την άνιση μεταχείριση ; Δεν όφειλε να αντιδράσει καταγγέλοντας Διεθνώς τη στάση και συμπεριφορά τους απέναντί μας ;

Οι μισθοί σε όλες τις χώρες της ΕΕ αυξήθηκαν, ενώ στην Ελλάδα μειώθηκαν υπερβολικά . Τι να υποθέσει κανείς για τους σχεδιασμούς των σκοτεινών εγκεφάλων αλλά και την ευαισθησία των πολιτικών μας Ηγεσιών ;

Είναι καιρός ο κατήφορος να σταματήσει. Δεν αντιλαμβάνονται οι Πολιτικές Ηγεσίες ότι οδηγούμαστε ως πρόβατα επί σφαγή ; Δεν αντιλαμβάνονται ότι η υπομονή και η αντοχή του Λαού εξαντλήθηκε ; Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Λαός αγανάκτησε γιατί αργοπεθαίνει ; Δεν αντιλαμβάνονται ότι το παραμύθι των δήθεν εξορθολογισμών διέλυσε τα πάντα σε όλους τους τομείς ; προφανώς μπέρδεψαν τον εκσυγχρονισμό με τον εκ του πονηρού εξορθολογισμό που αποβλέπει κυρίως σε φορολογικές επιβαρύνσεις και αποδιοργάνωση.

Ήρθε περισσότερο από ποτέ η στιγμή να αναδειχθεί επιτέλους μια στιβαρή Πολιτική Ηγεσία αποφασισμένη να ανακόψει την καταστροφική πορεία προσδίδοντας επιτέλους ΕΛΠΙΔΑ στον Λαό που την έχει ανάγκη , να αποκαλύψει την σκευωρία κα να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τους ενόχους της Εθνικής Τραγωδίας , να απαιτήσει με κάθε δυνατό τρόπο την καταβολή των Γερμανικών Επανορθώσεων καθώς και την πληρωμή των αποζημιώσεων από τα ΄΄ λάθος ΄΄προγράμματα που μας επέβαλαν οι υποτιθέμενοι ΄΄Δανειστές ΄΄
Το πάρτυ των περιβόητων Δανειστών και όσων εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να πλουτίσουν ,ήρθε η ώρα να τελειώσει.

Οι΄΄Δανειστές – Εκβιαστές΄΄μας χρωστούν , είναι υπόλογοι για τον Θάνατο χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και να είναι βέβαιοι ότι θα αποζημιώσουν την Πατρίδα και το Λαό για
τα κακά που προκάλεσαν. Ήρθε η ώρα η συμβολή της Δικαιοσύνης να είναι καθοριστική. Οι Έλληνες ξέρουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν. Οι δράστες θα πληρώσουν. Μία Πολιτική Ηγεσία που είναι αποφασισμένη να δώσει ΤΕΛΟΣ στην σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία , ο Λαός είναι βέβαιο ότι θα την στηρίξει μαζικά.

Αναστάσιος Τσίτσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου