Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Συλλαλητήριο για τους στρατιωτικούς μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν
αιχμάλωτοι επί 15 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».

Η ανταπόκριση είναι τεράστια και ήδη η συγκεκριμένη σελίδα έχει ξεπεράσει τις 423.000 μέλη σύμφωνα με το evros-news.gr.

Στο κάλεσμα αναφέρεται ότι: «Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 κ αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρεπείας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

Προηγήθηκαν η συγκέντρωση-συλλαλητήριο της Ορεστιάδας και επίσης η συγκέντρωση στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, αλλά τώρα παίρνει σειρά η Θεσσαλονίκη.dh18zsx0

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου