Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Σάλος με τον συνδικαλιστή που «πάτησε» τον Άγνωστο Στρατιώτη

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις,  άπειρες αντιδράσεις, «θύελλα» οργής στα social media. Το γύρο του
διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από τη χθεσινή διαμαρτυρία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έξω από τη Βουλή, για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζεται ένας άντρας -πιθανότατα συνδικαλιστής- ο οποίος πατά με το πόδι του, με περίσσιο θράσος, πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το πού βρίσκεται ή τη σημασία του μνημείου, βεβηλώνοντάς το, αφού πατά πάνω, παίζοντας αμέριμνος με το κομπολόι του.
Τα σχόλια στο twitter δεν αφήνουν πολλά περιθώρια... συγχώρεσης!
Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral και να κυκλοφορήσει σε δεκάδες λογαριασμούς.
«Ο άγνωστος στρατιώτης νιώθει χρήσιμος για τον Νεοέλληνα στην τοποθεσία Σύνταγμα», «Ήρθαν τα μνημόνια και δεν μπορούμε να παίξουμε το κομπολόι μας με άνεση να πούμε», «Ο άγνωστος κομπολογοπαίχτης της ΔΕΗ», «Άγνωστος στρατιώτης vs γνωστού λαμογιοσυνδικαληστή…», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα, τη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η εικόνα της παρακμής της Ελλάδος σε μία φωτογραφία... δείτε την απάθεια με την οποία πατά το πόδι του ο βέβηλος...».


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου