Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σε απεργιακό «κλοιό» η χώρα την Τετάρτη

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθείη χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου, εξαιτίας της γενικής απεργίας που
έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, καθώςκαι άλλοι κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς.
 Συγκεκριμένα, η ΓΣΣΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργίακαι στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00.
 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, η 24ωρη γενική απεργία και το συλλαλητήριο πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Συμμαχίας», σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και τους αντιπροσωπευτικούς κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που, όπως επισημαίνει, «έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της υπερφορολόγησης».
   Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς  
  •  Λεωφορεία καιτρόλεϊ 
   Ταλεωφορεία και τατρόλεϊθα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.
 ΤηνΠέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους,τρόλεϊ και λεωφορείατου ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.
  •  Τρένα και προαστιακός 
   Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη τατρένακαι οπροαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια τουμετρόαπό/προς Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.
  •  Δεμένα τα πλοία 
   Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.
  •  Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων 
   Ακυρώσεις πτήσεων και τροποποιήσεις δρομολογίων θα πραγματοποιηθούν τηνΤετάρτη, λόγω της στάσης εργασίαςτων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.
   24ωρη απεργία και στα ΜΜΕ  
 Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 30 Μαΐου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.





naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου