Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Άγιοι Θεόδωροι-Συνάντηση κ.Λογοθέτη με Οικιστές

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου Νέα πολιτεία
του πρώην Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων κ. Κ. Λογοθέτη με δημότες που διαμένουν στους οικισμούς της πόλης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσαν οι παρευρεθέντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δημότες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους με τον πρώην δήμαρχο και να ζητήσουν την επίλυσή τους σε περίπτωση εκλογής του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς ο κ. Λογοθέτης δεν αρνήθηκε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες συνθήκες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ευθύνες που φέρει αλλά και την απαξίωση που επιδεικνύει η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη για όλα όσα απασχολούν την πόλη και τους οικισμούς, με κεντρικά θέματα την καθαριότητα, την ύδρευση, τον πολιτισμό, την ασφάλεια, τη μη λειτουργία του βιολογικού σταθμού αλλά και την πολιτική προστασία.

Τέλος ο κ. Λογοθέτης απάντησε στη φήμη που τον φέρει να συνεργάζεται εκλογικά με την κ. Πρωτόπαππα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιας συνεργασίας ούτε με την κ. Πρωτόπαππα ούτε και με κανέναν άλλο υποψήφιο με το οποίον έχουν τόσο χαοτικές διαφορές.

Τη συνάντηση οργάνωσε ο συνεργάτης και πρώην αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Δ. Δέδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου