Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης "Αλλάζουμε ΜΑΖΙ" με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γ.Γκιώνη

κ. Γ.Γκιώνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της Δημοτικής
Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από τα μέλη της Παράταξης Γιάννη Γλυκοφρύδη, Κασσιανή Κόντη, Απόστολο Λυχούδη, Ανδρομάχη Ανδριανού και Γιώργο Γρηγοράκο, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα του Συνδυασμού που αποσκοπούσε στην ενημέρωση των μελών του, από τον ίδιο, με τον θεσμικό του ρόλο, σχετικά με τα άμεσα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα.
Ο κ. Γκιώνης διατύπωσε προφορικά τις απόψεις και τις θέσεις του για τα σοβαρά θέματα του Δήμου, που του τέθηκαν και τόνισε ότι για πρώτη φορά και στις δύο δημαρχιακές του θητείες, του ζητήθηκε συνάντηση από νέα Δημοτική Παράταξη, προς ενημέρωσή της, υπεύθυνα και θεσμικά, για τα σοβαρά θέματα.

Ο επικεφαλής της Παράταξής μας και τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συζήτηση και το χρόνο που τους διέθεσε, υπογραμμίζοντας ότι, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διαφυλάξουν τον Πολιτικό Πολιτισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου