Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΤΟ ΝΕΟ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΝΕΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τη

συμμετοχή των συνδημοτών μας, καθώς και τον παλμό και τη ψυχή του Δημοτικού Συνδυασμού ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'', κατά την παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών του Συμβούλων.

Η κατάμεστη αίθουσα, ο ενθουσιασμός των καλεσμένων και ο απολογισμός των 100 πρώτων ημερών της παρουσίας του Συνδυασμού ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά γνωρίσματα της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση προλόγισαν και αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα του κ. Καραπανάγου, λόγω της γνωριμίας τους αλλά και της συνεργασίας τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο, οι κ.κ. Αθανάσιος Παπανικολάου (Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.), Ιωάννης Ραχωβίτσας (Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας) και Πολυνίκης Τρυγάζης (Μαθηματικός-Φιλόσοφος).

Ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου. Ο κ. Καραπανάγος, μεταξύ των άλλων, τόνισε!
''Είμαστε το Ανεξάρτητο γιατί δεν στηριζόμαστε από κόμματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και δεν ακολουθούμε συμμαχίες. Είμαστε πολεμιστές του φωτός, έχοντας τις δικές μας δυνάμεις και δεν αναζητούμε στηρίγματα για να προχωρήσουμε με σταθερό βήμα στο δρόμο που χαράξαμε. Ο Συνδυασμός μας διακηρύσσει πως έχει αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία, μέχρι τις εκλογές και θα συνεχίσει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη και μετά τις εκλογές. Μας ρωτούν για μετεκλογικές συνεργασίες. Απαντούμε: Πρώτα το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά θα πορευθούμε, με όποια παράταξη κινείται προς την ίδια κατεύθυνση με εμάς, διασφαλίζοντας, πάνω απ΄όλα, τα συμφέροντα του Δήμου μας και των Δημοτών του. Εμείς, συζητάμε και θα συζητάμε τα πάντα, πάνω από το τραπέζι.''

Επιπλέον ανέφερε:
''Χρειαζόμαστε και ο τόπος μας έχει ανάγκη μια Δημοτική Αρχή που θα απαλείψει το φόβο που επικρατεί στους συνδημότες και θα τους δώσει τη δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα και να ενημερώνονται αντικειμενικά. Άκουσα από ένα σημαντικό αριθμό ατόμων ότι δεν μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους ή δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν μία προεκλογική ομιλία. Τους ρώτησα γιατί. Μου απάντησαν για να μην εκτεθούν και πέσουν στη δυσμένεια υποψηφίων δημάρχων ή δημοτικών συμβούλων, σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς εκλεγεί, γιατί αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν. Τους απάντησα: Ζούμε το 2019, σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία. Τι φοβάστε ή όπως θα έλεγε ο Κολοκοτρώνης, τι σκιάζεστε μωρέ. Δεν περνούν οι φοβέρες! Αυτοί που κινούνται αντιδημοκρατικά πρέπει να φοβούνται, γιατί είναι άμεσα εξαρτώμενοι από τη δική σας βούληση. Επίσης να υπενθυμίσω τα λόγια του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου: ‘‘Βγάλαμε από μέσα μας την τοξικότητα της μικροπολιτικής’’ για να πάμε μπροστά. Καλώ λοιπόν όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς να βγάλουν από μέσα τους την τοξικότητα της μικροπολιτικής. Εμείς το κάναμε. Επίσης να τους υπενθυμίσω ότι πέρασε η παντοδυναμία της ενισχυμένης αναλογικής και ότι απαιτείται σύνθεση στο Δημοτικό συμβούλιο, λόγω της απλής αναλογικής.
Σήμερα γιορτάζουμε και το εννοούμε! Γιατί έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία, για τον Συνδυασμό μας, το γεγονός πως νέοι άνθρωποι μας εμπιστεύτηκαν για να ξεκινήσουν την πολιτική τους διαδρομή σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Και δεν θα τους διαψεύσουμε.


Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 37 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού, των οποίων διαβάστηκαν τα βιογραφικά και απηύθυναν τον δικό τους χαιρετισμό προς τους καλεσμένους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συντόνισε η κα Δέσποινα Συρίγου και την παρουσίαση των υποψηφίων επιμελήθηκαν οι κυρίες Άννα Κρεμμύδα και Ελένη Κονδράρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα στελέχη του Συνδυασμού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν, από τα βάθη της καρδιάς τους, τούς πρώην Δημάρχους κ.κ. Γιάννη Γιωτάκη και Αναστάσιο Πέτρου, τον κ. Παναγιώτη Σπανό, τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που ήταν παρόντες, καθώς και τον καθένα προσωπικά, φίλους, γνωστούς και συνδημότες μας, που τίμησαν, με την παρουσία τους, τη μεγάλη μας γιορτή, επιβεβαιώνοντας ότι ο Δημοτικός μας Συνδυασμός, αυτές τις εκατό ημέρες, άλλαξε τον πολιτικό χάρτη του Δήμου μας.

Επίσης, αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τον κ. Αλέξανδρο Κανδρή (Loutraki365.gr), τον κ. Γιάννη Αικατερίνη (Perahora.gr) και το loutrakiblog.gr που ήταν παρόντες, για μία ακόμη φορά, σε μια εκδήλωση-σταθμό για τον Συνδυασμό μας.

Σχετικές αναρτήσεις για την εκδήλωσή μας μπορείτε να δείτε:

loutraki365.gr

loutrakiblog.gr

perahora.gr























VIDEO Loutraki365.gr

VIDEO Loutraki365.gr

VIDEO Perahora.gr



VIDEO Perahora.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου