Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΜHNYMA ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ΄΄ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Β. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020

Μήνυμα προς τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς επ' ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής
χρονιάς 2019-2020 έστειλε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Ιωάννης Β. Καραπανάγος.
---------------------------------------------------------------

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,

Η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο είναι η παιδεία, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια δίκαιη κοινωνία προόδου, στην οποία θα προτάσσονται οι αξίες της αλληλεγγύης και της ανθρώπινης προσφοράς και θα μετατρέπονται τα σχολεία από χώροι απλής μετάδοσης γνώσεων σε χώρους ενθάρρυνσης της μαθησιακής διαδικασίας και καλλιέργειας της κριτικής σκέψης, καθώς και της δημιουργικής φαντασίας.

Να έχουμε λοιπόν, διαρκώς, υπόψη μας ότι το σχολείο, σε κάθε βαθμίδα του, πρέπει να έχει ως στόχο την δημιουργία ανθρώπων με κοινωνική ευαισθησία, ενσυναίσθηση, ήθος, ελεύθερη σκέψη και δημοκρατική συνείδηση ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος γνώσεων και εμπειριών. Στον όμορφο αυτόν αγώνα, καλείται ο καθένας, από το δικό του μετερίζι, να καταθέσει όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου οι γνήσιες και οι αληθινές προσδοκίες των νέων, για το μέλλον, να υλοποιηθούν, μέσω της αγωγής και της μόρφωσης.

Ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" αλλά και εκ μέρους των Δημοτικών της Συμβούλων, των στελεχών και των μελών της, εύχομαι καλή σχολική χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
       “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου