Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-Ταγαράς και Δήμας τα ισχυρά χαρτιά της κυβέρνησης (του Γιώργου Γρηγοράκου)

 

Αναγνωρίστηκε το έργο, η προσφορά και οι ικανότητες, των δύο (2) βουλευτών του νομού Κορινθίας,

Νίκου Ταγαρά (Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος) και Χρίστου Δήμα (Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας), καθώς ο Πρωθυπουργός παρά τον εκτενή ανασχηματισμό που πραγματοποίησε, έδειξε την εμπιστοσύνη του προς τα πρόσωπά τους, διατηρώντας τους  στις ίδιες θέσεις και στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021.


Η απόφαση αυτή του Πρωθυπουργού έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς ελήφθη εν μέσω πανδημίας, η οποία έχει δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων, λόγω των ασφυκτικών πλην όμως απαραίτητων μέτρων για την διαφύλαξη της υγείας του πληθυσμού, τόσο στην πατρίδα μας όπως βεβαίως και στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι λοιπόν έπρεπε η σκακιέρα της διακυβέρνησης της χώρας να τροποποιηθεί κατάλληλα, ούτως ώστε την τύχη των Ελλήνων να διαχειρίζονται οι καλύτεροι, όσο και αν σε μερικούς προκαλεί ιδεολογική απέχθεια ο όρος "ΑΡΙΣΤΕΙΑ". Μέσα λοιπόν σε αυτούς του "ΑΡΙΣΤΟΥΣ" που καλούνται να δημιουργήσουν θετική προοπτική για τη χώρα, βρίσκονται και οι δύο (2) Κορίνθιοι βουλευτές.


Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί, ότι παρότι άλλαξε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο Νίκος Ταγαράς παραμένει ως Υφυπουργός, γεγονός που καταδεικνύει την αρτιότητα των γνώσεων του και την προσήλωση στο έργο που έχει αναλάβει.


Ευχόμαστε επιτυχημένη συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και ελπίζουμε με την άκρη του ματιού τους, να δουν με συμπάθεια τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν την Κορινθία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου