Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται μεγάλος Χιονιάς στις αρχές Μαρτίου;

Τρελάθηκε εξ' ολοκλήρου ο καιρός φέτος !! Σύμφωνα με προγνώσεις της ιστοσελίδας πρόβλεψης καιρού Greek-Weather, ψυχρές αέριες μάζες και πολλαπλά χαμηλά βαρομετρικά με χιόνια και καταιγίδες, θα καταφέρουν να εισχωρήσουν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Ο Μάρτιο στο πρώτο του δεκαήμερο θα μπει με ακραία καιρικά φαινόμενα, πάρα πολλές καταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες στη βόρεια και κεντρική χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν όπως όλα δείχνουν, σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει η ιστοσελίδα, μετά τις 5-6 Μαρτίου, χιόνια θα πέσουν πιθανότατα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας και κυρίως σε περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας, ενώ δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις και μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται πως οδεύουμε σε μία ψυχρή Άνοιξη φέτος, ενώ ο Μάρτιος, όπως όλα δείχνουν θα κυλήσει στις πρώτες 10 μέρες του με κρύο για την εποχή, πολλές καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις. Τα Βαλκάνια δε, απειλούνται με πολικό ψύχος και πολλά χιόνια στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.



 Πηγή:Greek-Weather

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς γιατί είχα πάρει ξύλα τι θα τα έκανα χαχαχαχα πλέον δεν πιστεύω τις πρόβλεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή