Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ


Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ποδοσφαιρικό παρελθόν και παρόν συναντήθηκαν στο γήπεδο της Περαχώρας, το Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, για τον αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Περαχώρας και Παλαιμάχων.
Το τελικό αποτέλεσμα 6-4, υπέρ της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, αντανακλά το ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο, που έπαιξαν και οι δύο ομάδες, προσφέροντας θέαμα και ικανοποίηση στους φιλάθλους, που αφιέρωσαν το απόγευμά τους και προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αναδεικνύοντάς τον σε πραγματική τοπική γιορτή ποδοσφαίρου.





Η ομάδα των Παλαιμάχων

Οι δύο προπονητές, Βασίλης Γεωργίου και Παναγιώτης Χ. Παππάς, παρέταξαν το αθλητικό τους δυναμικό, αξιοποιώντας τις δυνατότητες όλων όσων ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπήρξαν διακριθέντες και υστερήσαντες παίχτες. Οι Παλαίμαχοι αναπόλησαν τις ένδοξες στιγμές των χρόνων που αποτελούσαν βασική ενδεκάδα των ομάδων τους, ενώ οι νεότεροι, που ξεδίπλωσαν τις τεχνικές αρετές τους, χωρίς το άγχος του πρωταθλήματος, διαπίστωσαν το πείσμα που διέθεταν οι ποδοσφαιριστές άλλοτε, όταν αγωνιζόντουσαν αποκλειστικά για τη φανέλα.




Η ομάδα του Α.Ο.Περαχώρας

Από τον Α.Ο.Περαχώρας σκόραραν ο Γιάννης Καλογερής, ο Σπύρος Φόρτης, ο Χρήστος Π.Παππάς, ο Παναγιώτης Κόντης, ο Κώστας Λογοθέτης και ο Xhuljo Leka, ενώ από τους παλαίμαχους δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Γκιώνης και από ένα ο Παναγιώτης Γιαννούλης και ο Γιάννης Β. Καραπανάγος.

Ο διαιτητής του αγώνα Παναγιώτης Πολυκαρπίδης βαθμολογείται με άριστα.




Ο διαιτητής του αγώνα Παναγιώτης Πολυκαρπίδης



Παρόντες ο Πρόεδρος Δημήτρης Βασιλείου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Θώδης, ο Γενικός Γραμματέας Κοσμάς Θεμέλιος και ο Ειδικός Συνεργάτης-Φροντιστής Θόδωρας Αϊβαλιώτης, του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Περαχώρας, ο κ. Παρασκευάς Δαρκαδάκης -Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Λουτρακίου- η κα Κωνσταντίνα Ράπτη - Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, ο κ. Χρήστος Δημητρόπουλος και αρκετοί Φίλαθλοι.
Ο DJ Μελέτης Θώδης επιμελήθηκε τη μουσική επένδυση της αναμέτρησης, ενισχύοντας, με τις επιλογές του, την αγωνιστική διάθεση και δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Α.Ο.Περαχώρας: Δημήτρης Δρίτσας, Μιχάλης Κλεπετσάνης, Κώστας Λάμας, Κώστας Λογοθέτης, Χρήστος Π. Παππάς, Γιάννης Καλογερής, Xhuljo Leka, Σπύρος Φόρτης, Ντάνιελ Θεοδωρί, Ερμάλ Qentro, Παναγιώτης Κόντης, Δημήτρης Κακούρος, Γιάννης Παντελέων.


Παλαίμαχοι: Σπύρος Πέτρου, Γιάννης Ν. Λογοθέτης, Βασίλης Γεωργίου, Κώστας Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Χ. Παππάς, Γιώργος Γλυκοφρύδης, Φίλιππας Θυμής, Παναγιώτης Γιαννούλης, Μάκης Κόντης, Δημήτρης Γκιώνης, Μάκης Γιαννούλης, Γιάννης Β. Καραπανάγος, Γιάννης Αντωνίου και Ανδρέας Μπολέτης.










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου