Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ανοικτή επιστολή – διαμαρτυρία


Αξιότιμοι, κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κ.Πρωθυπουργέ, κ.κ.αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, Ελληνικέ λαέ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Εurogrup της 22/5/2017 αποτελούν απόδειξη της εγκληματικής ομηρίας της χώρας μας και του λαού της από τα συμφέροντα του διευθυντηρίου της Ε.Ε. καί τήν συνέχιση της αβεβαιότητας γιά το μέλλον της χώρας. Αυτήν τήν αβεβαιότητα τήν οποία βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία τών Ελλήνων τήν τελευταία επταετία, σαφέστατα της χειρότερης περιόδου από της ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.
Η αυτοκτονική πορεία της χώρας πρέπει και επιβάλλεται να σταματήσει εδώ και τώρα και κανείς δέν έχει το δικαίωμα να ενεργεί καί να αποφασίζει πλέον για λογαριασμό του λαού, ερήμην του λαού καί τελικά σέ βάρος του λαού.
Είναι αυταπόδεικτη η αδιέξοδη πορεία εντός της Ε.Ε. καί η όποια ουτοπική άποψη περί ανάκαμψης της οικονομίας άν μή τί άλλο αποτελεί σχιζοφρενική συμπεριφορά.
Υπάρχει σαφέστατη δυσαρμονία ανάμεσα στήν λαϊκή βούληση καί σέ όλο το υφιστάμενο πολιτικό δυναμικό της χώρας καί είναι διάχυτη πλέον η οργή της Ελληνικής κοινωνίας πρός όλους όσους ευθύνονται, εντός καί εκτός της χώρας, γιά την καταστροφή της πατρίδας μας.

Είναι πλέον πασιφανές ότι επιτελείται μία πρωτοφανής γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού από τήν ηγεσία της Γερμανίας καί στο σύγχρονο Αουσβιτς εξαυλώνεται η Ελλάδα. Στά σύγχρονα κρεματόρια εξοντώνεται ένας ολόκληρος λαός. Αυτή η γενοκτονία έχει ηθικούς, φυσικούς αυτουργούς καί συναυτουργούς.

Αλήθεια έχετε συναίσθηση ότι ο Ελληνικός λαός εξοργίζεται όταν ακούει για φώς στο τούνελ μετά το 2018, ανάπτυξη σε βάθος τριακονταετίας υπό το καθεστώς συνεχούς λιτότητας καί λοιπές αοριστολογίες; Εξοργίζεται γιατί δέν φταίει για αυτήν τήν κατάσταση, απλά γιατί ποτέ τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια οι εξουσίες οι οποίες επήγαζαν κατ΄επίφαση από αυτόν, όπως επιτάσσει το σύνταγμα της χώρας, δεν εξέφραζαν ουσιαστικά τήν βούλησή του.

Κύριε πρωθυπουργέ είναι διάχυτη η απορία για το γεγονός ότι ψηφίστηκαν επιπλέον μέτρα λιτότητας αλλά η αξιολόγηση δέν επιτεύχθηκε, συνεπώς πρός τί η εφαρμογή τους; Τόσα μέτρα σε βάρος ολόκληρου του Ελληνικού λαού για την εκταμίευση 5 δίς;
Είναι δυνατόν να δεχτεί νοήμων Ελληνας πλέον αυτήν τή αβεβαιότητα και τον εμπαιγμό από πλευράς Ε.Ε. ;

Κύριε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσατε και κατηγορούσατε τήν κυβέρνηση για τήν ανάγκη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης αλλά δέν προτείνετε συγκεκριμένο πρόγραμμα διεξόδου για τόν λόγο ότι συμπλέετε στήν ίδια πολιτική φιλοσοφία. Ζητάτε καθημερινά εκλογές μόνον, αλλά άνευ προτάσεως. Καί δέν έχετε πρόταση απλά διότι η πορεία της χώρας χαράσσεται στο Βερολίνο το οποίο με δέος υπηρετείτε!

Σε αυτήν τήν μή αναστρέψιμη πορεία η μόνη λύση είναι η ρήξη με την Ε.Ε., η αμφισβήτηση του χρέους, η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης καί φυσικά η επιστροφή στήν δραχμή.
Φίλους και συμμάχους έχουμε και θα βρεθούν καί πολλοί άλλοι σε ανατολή και δύση. Μαζί μας βέβαια θα συνταχθεί και η πλειονότητα της παγκόσμιας κοινής γνώμης η οποία εκφράζει ποικιλοτρόπως τήν αλληλεγγύη της στο έγκλημα το οποίο διαπράττεται σε βάρος της χώρας μας.
Ολοι οι έγκριτοι διεθνούς κύρους οικονομολόγοι, νομπελίστες, αναλυτές σας προτείνουν τα τελευταία χρόνια με άρθρα και συνεντεύξεις τους τήν έξοδο τής χώρας απο το ευρώ, ώς τήν μόνη εφικτή λύση.

Ο επιμελώς οργανωμένος εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ότι τυχόν έξοδός μας απο το ευρώ θα επέφερε τήν καταστροφή απέδειξε ότι αντιθέτα η έως σήμερα ακολουθούμενη οικονομική πολιτική επέφερε την καταστροφή.
Η γελοία πλέον επωδός «λαϊκιστής» η οποία εκφενδονίζεται σέ όποιον εμπεριστατωμένα εκφράζει τήν αντίθεσή του στην ακολουθούμενη πολιτική, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αποτελεί κοινή πεποίθηση της Ελληνικής κοινωνίας ώς εκ του πονηρού, αντιμετώπιση της πραγματικότητας.

Τήν καταστροφή βιώνει ο Ελληνικός λαός εντός της ζώνης του ευρώ καί εδώ έχουμε τήν έμπρακτη απόδειξη, ενώ η καταστροφή εκτός ζώνης αποτελεί σενάριο εκπορευόμενο από τους σκοτεινούς κύκλους τής Ε.Ε. καί των επί σειρά ετών ντόπιων υποχειρίων τους.

Εσείς κύριε πρωθυπουργέ δέν κουραστήκατε από αυτήν τήν ψυχοφθόρα κατάσταση; Αλήθεια η κυβέρνηση κυβερνά ή η κυβέρνηση κυβερνιέται;

Εσείς κύριε πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας δέν νοιώθετε άσχημα όταν συνεχώς προσπαθείτε να νουθετήσετε με τίς αναφορές σας στίς αρχές της δημοκρατίας καί του δικαίου…τούς δυνάστες της χώρας;

Σας υπενθυμίζω ότι όλοι εσείς οι υψηλά ιστάμενοι οφείλετε να δώσετε τήν λύση αλλά πολύ φοβάμαι ότι τελικά θά επαληθευθούν τα λόγια του ακαδημαϊκού Βασίλη Μαρκεζίνη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία το 2010 : «…εάν η αλλαγή δέν ξεκινήσει από ψηλά τότε θα ξεκινήσει σίγουρα στο τέλος απο το πεζοδρόμιο».
Δώστε επιτέλους θαρραλέα τή προσήκουσα λύση καί εάν δέν μπορείτε στήν καλύτερη των περιπτώσεων σταματήστε να επιβάλλετε αντιλαϊκά μέτρα.
Στήν χώρα πλέον υπάρχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα. Το ομολόγησε ο κ. Τσακαλώτος στίς Βρυξέλλες

Τέλος θα πρέπει να είσαστε σίγουροι ότι στίς επόμενες εκλογές εάν καί όταν γίνουν πολλά απο τα σημερινά κόμματα θα βρεθούν εκτός βουλής και ο επερχόμενος μεγάλος «κανένας» θα αναλάβει τήν διακυβέρνηση καί επανασύσταση της χώρας.
Η λαϊκή βούληση, η απάντηση, θα είναι καταπέλτης για τα υπάρχοντα κόμματα.

26/5/2017
Πέτρος Ι. Φιλίππου

Πηγή:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου