Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2018'': ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ KAI ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Η σημερινή διεξαγωγή των αγώνων του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2018'' στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές λόγω αναβολής των αγώνων, την περασμένη Κυριακή, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Το γεγονός αυτό οφείλεται στη θέληση των διοργανωτών, των εθελοντών και όλων εκείνων που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Έτσι και φέτος τα μέλη του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' επιβεβαίωσαν τη θέση, που δημόσια έχουν εκφράσει, πως αξίζει τον κόπο να συνεργάζονται με ανιδιοτέλεια, αγάπη, ζήλο και μεράκι, σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τους, με κοινό στόχο να αξιοποιήσουν και να προβάλουν ταυτόχρονα τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και το φυσικό κάλλος της ευρύτερης περιοχής μας.





Με την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος των αγώνων, η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, απόρροια των θετικών σχολίων που διατυπώθηκαν από τους εμπλεκομένους στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που τίθεται, κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων.




Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 5ο Ημιμαραθώνιο συμμετείχαν 116 αθλήτριες και αθλητές, στον 3ο Γύρο της Λίμνης 138 αθλήτριες και αθλητές, καθώς και 40 κορίτσια και αγόρια, σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, στον 4ο Ηραίο Δρόμο για παιδιά, που ήταν αφιερωμένος στο ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" .




Ο νικητής του Ημιμαραθωνίου Γιώργος Τσουμάνης, είναι Λουτρακιώτης και ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο Λουτρακίου.
Είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι το ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' ανοίγει νέους ορίζοντες στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, αφού πλέον είναι ένα γεγονός ευρείας αποδοχής με τεράστια απήχηση, δυναμική και πολιτισμικό χαρακτήρα.
Μέγας χορηγός των αγώνων η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό της ρόλο.







































































































































karapanagos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου