Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αναστάσιος Τσίτσης - Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Αγαπητοί συνδημότες ,
Σε ελάχιστους μήνες από τώρα και συγκεκριμένα στις 26 Μαίου θα έχουμε τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές .

Ήδη εδώ και μερικούς μήνες διαδραματίζονται στο χώρο του αυτοδιοικητικού μας προσκηνίου και παρασκηνίου μεταλλάξεις και σπάσιμο των άρρηκτων δεσμών μεταξύ πρώην στενών συνεργατών που μετά πάθους στήριζαν τις όποιες , επιλογές αποφάσιζε η Ηγετική Ομάδα του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γ . Γκιώνη . Τα διαδραματιζόμενα καταφανέστατα έχουν γενεσιουργό αιτία προσωπικές φιλοδοξίες και παρεϊστικες αντιλήψεις που στην ουσία αναδεικνύουν κατά πόσο Υπεύθυνο ή Ανεύθυνο ήταν το Διοικητικό υπόβαθρο της κατακερματισμένης πλέον ομάδας που Διοικούσε το Δήμο.

Οι προγραμματικές εξαγγελίες για υλοποίηση των αναγκαίων ενεργειών στα πέντε χρόνια που πέρασαν παρέμειναν δυστυχώς γράμμα κενό και κάποιοι παλαιοί και πρώην ενθουσιώδεις συνεργάτες του Δημάρχου όψιμα και εκ του πονηρού επιχειρώντας να διασωθούν πολιτικά δηλώνουν τώρα, ότι ο Δήμαρχος δεν έπραξε τίποτα από αυτά που υποσχέθηκε .

Υποτιμούν με τη στάση τους αυτή το επίπεδο νοημοσύνης των Δημοτών κατά προκλητικό τρόπο ξεχνώντας ότι αυτές οι παλαιομοδίτικες πρακτικές δεν συνάδουν και φαντάζουν τραγικά γελοίες στον 21 αιώνα που ζούμε . Το ερώτημα είναι γιατί δεν αντιλήφθηκαν ότι είχαν Ιερή Υποχρέωση να τον πιέσουν ώστε να προβεί με τις Υπηρεσίες του Δήμου σε ουσιαστικές και αποτελεσματικές ενέργειες για τα σοβαρά ζητήματα των Αγίων Θεοδώρων.

Ατυχώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι κανείς από αυτούς δεν στήριξε τις λογικές επισημάνσεις για τα σοβαρότατα ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας που έχει καταρρεύσει λόγω επιπτώσεων από τα Μνημόνια και την ανυπαρξία Τουριστικών Δράσεων και Υποδομών . Την πενταετία που πέρασε η μεγάλη Ξενοδοχειακή Μονάδα ΧΑΝΙΚΙΑΝ παρέμεινε και πάλι ερμητικά κλειστή . Η Μονάδα αυτή μαζί με τα περιφερειακά καταστήματα αποτελούσε την καρδιά της οικονομικής ζωής της πόλης .

Η διασφάλιση της ομαλής υδροδότησης με διαχείριση μόνο από την ΔΕΥΑΛ με ενέργειες ουσίας πχ τεχνικά έργα και όχι αφαλατώσεις , το δίκτυο αποχέτευσης και η λειτουργία της Μονάδας Βιολογικής επεξεργασίας των λυμάτων , το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο [ΓΠΣ] που καρκινοβατεί σχεδόν 2 δεκαετίες με αρνητικές επιπτώσεις στον ζωτικό χώρο οικονομικής ανάπτυξης της πόλης, η περιβόητη μελέτη του Λιμενικού Έργου που τελεί υπό σύνταξη εδώ και 17 χρόνια , η περίφημη υλοποίηση μελέτης αναμόρφωσης στην είσοδο της πόλης που αποτελεί και την πύλη εισόδου στην Κορινθία και γενικότερα στην Πελοπόννησο κυριολεκτικά θάφτηκαν. Δικαιολογίες ανούσιες για να καλυφθεί η αδράνεια και η αδιαφορία στα 5 χρόνια που πέρασαν υποδηλώνουν την ανευθυνότητα , την ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων και προπαντός την Διοικητική αδυναμία και έλλειψη ικανότητας για το χειρισμό θεμάτων ουσίας .

Το επίπεδο των προσώπων της Αυτοδιοίκησης επιβάλλεται να ανεβεί , να επικρατήσει η συνέπεια και η ειλικρίνεια μεταξύ υποσχέσεων και έργων για το καλό των Δημοτών . Στις 26 Μαίου 2019 δίδεται μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αγαπάμε την πόλη μας αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΤΣΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου