Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Παρούσα η Δημοτική Παράταξη "Αλλάζουμε Μαζί" στον ποδηλατικό αγώνα ''LOUTRAKI CHALLENGE 2019''

Ο Ποδηλατικός Αγώνας ''LOUTRAKI CHALLENGE 2019'', που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή,
24 Φεβρουαρίου 2019, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις πολύ χαμηλές, για την περιοχή μας, θερμοκρασίες που επικρατούσαν, αγγίζοντας τους μηδέν βαθμούς κελσίου.


Επειδή για την Κίνηση πολιτών ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'' ο εθελοντισμός είναι απόρροια μιας αυθόρμητης, ειλικρινούς, συνειδητής και ανιδιοτελούς επιθυμίας για δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος και τα μέλη της Κοσμάς Θεμέλιος, Γιώργος Παλαιολόγος, Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου έδωσαν το δικό τους παρόν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με όλους όσους πιστεύουν στην ιδέα και στην προσφορά του εθελοντισμού.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τους Αγίους Θεοδώρους, διέσχισαν το Λουτράκι και ακολούθησαν τη διαδρομή προς Περαχώρα, μέσω της τοποθεσίας ''Φλάμπουρο''. Πρωταγωνιστές, για μία ακόμη φορά, οι εθελοντές που αψήφησαν το κρύο και παρέμειναν για τρεις ώρες στις διασταυρώσεις, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών που ήρθαν για να συμμετέχουν από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναδεικνύοντας το πνεύμα του εθελοντισμού.



Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και δημοτικοί υπάλληλοι όσο και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, με τη συνδρομή εκπροσώπων και φορέων του Δήμου μας, Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, καθώς και ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων, στάθηκαν στο πλευρό των εθελοντών.
Την διοργάνωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος, η Υποδιευθυντής της ιδίας Διεύθυνσης Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Τσίμπρης, η Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου Αστυνόμος Β΄  Μάρθα Μυστακίδου και ο Υποδιοικητής Υπαστυνόμος Α΄ Ανδρέας Γεώργαρης.

Συγχαρητήρια σε όλους !!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου