Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Γιάννης Καραπανάγος: κ. Δήμαρχε λειτουργήστε Δημοκρατικά και ενημερώστε τους Δημότες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στην κοινή συνέντευξη τύπου των

επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λογοθέτη, κ. Καραπανάγου και κ. Βασιλείου.


Μεταξύ των άλλων για τα οποία θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο, ο κ. Καραπανάγος στην αποφώνησή του, δεν δίστασε να αναφερθεί, παρά την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς (δικαίως ή αδίκως) από τοπικά ΜΜΕ, στην σημαντικότητα του έργου που αυτά επιτελούν, προκειμένου να ενημερώνονται οι δημότες και να διαμορφώνουν άποψη για τα τοπικά δρώμενα.


Επίσης προκάλεσε για μία ακόμη φορά τον Δήμαρχο, να τολμήσει να βρεθεί και αυτός απέναντι στις ερωτήσεις των ΜΜΕ και τον προκάλεσε να λειτουργήσει επιτέλους δημοκρατικά και να ενημερώσει με διαφάνεια την κοινή γνώμη για το τι ακριβώς συμβαίνει και πως πρέπει να αντιδράσει κατά την γνώμη του ο Δήμος, ο οποίος έχει διασυρθεί νομικά και να τον αποκαταστήσει νομικά, απέναντι σε εταίρους που είναι αναξιόπιστοι.  


Καταλήγοντας, διατύπωσε την άποψη του για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, διαπιστώνοντας ότι η παραίνεσή του προς αυτό, στις πρώτες συνεδριάσεις που συμμετείχε, να προσπαθήσουν δηλαδή όλοι να διαψεύσουν την φράση του Γάλλου φιλόσοφου Άλμπερ Καμύ ότι "η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική", δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο της, καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο εμμέσως συγκεκριμένους για την στάση και την συμπεριφορά τους.


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου