Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: Θρασύτατη η απάντηση του Δημάρχου

 

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη ""αλλάzουμε ΜΑΖΙ" σχετικά με την αποκάλυψη

"ΒΟΜΒΑ" του επικεφαλής της Ιωάννη Καραπανάγου σχετικά με πληροφορίες οι οποίες περιήλθαν εις γνώση του και αφορούν αίτηση της Κοινοπραξίας με συναιτούντα την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε για ένταξη στο άρθρο 106Α του νέου πτωχευτικού κώδικα.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Αυθαίρετη και απαράδεκτη η συμμετοχή της εταιρείας  Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Κοινοπραξίας"

 

Την 27/10/2020 κατατέθηκε, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, αίτηση και εκ μέρους της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.", από τη δικηγόρο Αθηνών κα Βασιλική Λεπέτσου, για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ενόψει της πρόθεσης της κοινοπραξίας να ενταχθεί στις διατάξεις του νέου πτωχευτικού κώδικα και με αίτημα επίσης εκδόσεως, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, προσωρινής διαταγής απαγορευτικής εκτελεστικών πράξεων και ενεργειών τρίτων σε βάρος της Κοινοπραξίας, με τίτλο "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ" και η οποία έχει ορισθεί να εκδικαστεί την 2/11/2020, ημέρα Δευτέρα, ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου.

 

Για την κατάθεση της εν λόγω αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων και εκ μέρους της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." δεν υπήρχε προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Υπόψιν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, σε πρόσφατη συνεδρίαση (7/10/2020), να μην συναινέσει η "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." σε περίπτωση κατάθεσης αίτησης για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου της εταιρείας κ. Χρήστου Τζοάνου.

 

Την αυθαίρετη και απαράδεκτη συμμετοχή της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Κοινοπραξίας, με τίτλο "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ", κατήγγειλε  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Ιωάννης Καραπανάγος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29/10/2020 και εισέπραξε, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής Λουτρακίου κ.Γκιώνη, τη θρασύτατη απάντησή του, ότι θα παραιτηθεί η Τουριστική από το δικόγραφο της κοινής αίτησης ασφαλιστικών.


Λουτράκι 30 Οκτωβρίου 2020 

          Το

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου