Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ερυθρόλευκος «τυφώνας» σάρωσε και την Κροατία

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16 του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, που μετά τη μεγάλη νίκη του στην έδρα της Άρσεναλ «άλωσε» και το Ζάγκρεμπ, κερδίζοντας
με σκορ 1-0 την Ντιναμό και πιάνοντας στην κορυφή του 6ου Ομίλου την Μπάγερν, που στο άλλο ματς της ημέρας ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ.

Μετά από ένα... θανάσιμα βαρετό πρώτο ημίχρονο, χωρίς καλές φάσεις, ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά μόνο για... ένα λεπτό: στο 52' οι Κροάτες είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Άντολιτς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός «ισοφάρισε» τις ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Ιντέγε να μην μπορεί να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετική σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά.

Ακολούθησε ένα ακόμα «στεγνό» 25λεπτο, πριν το ματς πάρει... φωτιά. Στο 77' η Ντιναμό είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ρογκ που κόντραρε στα σώματα, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Σιόβας έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Ιντέγε, ο οποίος από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στην κλειστή του γωνία τον Εντουάρντο, βάζοντας μπροστά τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, όμως οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος, και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι τους, αφού με νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια του κόντρα σε Ντιναμό και Άρσεναλ θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου