Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ ΚΑΙ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



 
Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Συναρπαστικός o αγώνας μεταξύ του Εθνικού Ξυλοκέριζας και του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας.
Οι φίλαθλοι απόλαυσαν θέαμα, πολλά γκολ, ανατροπές στο σκορ, χαμένο πέναλτι για τον Α.Ο. Περαχώρας και διέκριναν το πάθος για την νίκη και στις δύο ομάδες.
Μόλις στο 3ο λεπτό η Ξυλοκέριζα έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ στο 20ο λεπτό σημειώθηκε πολύ ωραία προσπάθεια του Δημήτρη Θώδη, που πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, έφθασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και σέντραρε, αλλά παίκτης της Περαχώρας υποδείχτηκε, ως οφσάιντ, από τον βοηθό διαιτητή κ. Κ. ΤΣΑΚΩΝΑ.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, από τον Π. ΒΑΡΔΑΚΑ, μετά από λάθος της άμυνας της Περαχώρας και το 2-0 στο 33ο λεπτό, από τον Δ. ΣΤΕΦΗ.
Η Περαχώρα μείωσε το σκορ σε 2-1, στο 36ο λεπτό, με τον Σπύρο Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μίχα, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Άρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, πριν την εκτέλεσή του.
Το β΄ημίχρονο επιφύλασσε τρία ακόμη γκολ και χαμένο πέναλτι. Ο Δημήτρης ΚΟΝΤΗΣ, στο 48ο λεπτό, έπιασε πολύ καλό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και στο 51ο λεπτό ήλθε η ισοφάριση. Ο Ερμάλ QENTRO έκανε ωραία σέντρα-σουτ από τα πλάγια και ο τερματοφύλακας της Ξυλοκέριζας, Α. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.
Εκεί που οι φίλαθλοι θεωρούσαν ως φυσιολογική εξέλιξη το τρίτο γκολ της Περαχώρας, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και η Ξυλοκέριζα στο πρώτο, είχε σύμμαχο τον δυνατό άνεμο, νέο λάθος της άμυνας της Περαχώρας είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθεί και πάλι η Ξυλοκέριζα, στο 57ο λεπτό, με τον Α. ΜΑΡΟΥΛΗ, σε 3-2.


Τρία λεπτά αργότερα, στο 60ο λεπτό, η Περαχώρα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γιάννης ΜΙΧΑΣ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ξυλοκέριζας.
Η Περαχώρα ισοφάρισε τον αγώνα, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, σε 3-3, στο 74ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ του Γιώργου ΣΙΑΜΑ που κερδήθηκε, σε πλάγια θέση, μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής. Ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ είχε αντικαταστήσει τον Σπύρο ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, στο 63ο λεπτό.
Πρεμιέρα για τον ποδοσφαιριστή της Περαχώρας Γιώργο ΠΡΟΚΟ, που στο 76ο λεπτό αντικατέστησε τον Ντανιέλ ΘΕΟΔΩΡΙ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Ο προπονητής της Ξυλοκέριζας Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αντικατάστησε στο 53ο λεπτό τον Σ. ΦΟΥΦΑ με τον Α. ΜΑΡΟΥΛΗ, στο 75ο λεπτό τον Π. ΒΑΡΔΑΚΑ με τον Χ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟ και τον Χ. ΡΑΠΤΗ με τον Μ. ΛΟΥΒΡΗ στο 90ο λεπτό.


Ο διαιτητής του αγώνα κ. Δ. ΣΕΦΕΡΗΣ ήταν πολύ καλός. Αντικειμενικός, παρακολούθησε από κοντά τις φάσεις και αναδείχτηκε σε ήρωα του αγώνα, με την υπομονή του και την ψυχραιμία του, γιατί φίλαθλος, προφανώς της Ξυλοκέριζας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρισκόταν στην πλευρά του γηπέδου που επόπτευε ο βοηθός διαιτητή κ. Ι. ΚΟΛΛΙΑΣ και καταφερόταν, με δυνατή φωνή και ακατανόμαστες εκφράσεις, σε βάρος του διαιτητή και των βοηθών του, κρίνοντας κάθε σφύριγμά του, επειδή θεωρούσε ότι οι αποφάσεις του αδικούσαν τον Εθνικό Ξυλοκέριζας.
Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο, χρειάστηκε η παρέμβαση του Προέδρου της ομάδας της Ξυλοκέριζας κ. Τάσου ΠΑΠΑΦΙΛΗ, προς τον φίλαθλο, για να περιορίσει την επιεικώς απαράδεκτη και σε αντίθεση με το αθλητικό πνεύμα, συμπεριφορά του, η οποία δημιουργούσε πολεμική ατμόσφαιρα.
Οι υποδείξεις των δύο βοηθών του διαιτητή, κ.κ. Κ.ΤΣΑΚΩΝΑ και Ι.ΚΟΛΛΙΑ, κρίνονται ικανοποιητικές.
Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του αγώνα, η Περαχώρα διατηρεί, με 43 βαθμούς, τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ1 κατηγορίας Κορινθίας. Ακολουθεί, με ένα βαθμό διαφορά, ο Αστέρας Κορίνθου που έχει συγκεντρώσει 42 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Ρομά, με 52 βαθμούς, αισθάνεται τη μοναξιά της κορυφής και το άγγιγμα της αίγλης του πρωταθλητή.
Σημειωτέον ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ) Α. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, Σ. ΦΟΥΦΑΣ, Α. GUMAJ, Θ. ΛΕΝΤΖΙΟΣ, Β. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ, Δ. ΣΤΕΦΗΣ, Χ. ΡΑΠΤΗΣ, Ι. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ, Π. ΒΑΡΔΑΚΑΣ, Ν. ΔΙΠΛΟΣ, Σ-Ι ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΩΔΗΣ) Χ. ΝΙΚΟΛΟΥ, Σ. ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Δ. ΛΙΝΤΑΣ, Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Χ. ΔΡΙΤΣΑΣ, Δ. ΘΩΔΗΣ, Π. ΚΟΝΤΗΣ, Ε. QENTRO, Ν. ΘΕΟΔΩΡΙ, Δ. ΚΟΝΤΗΣ, Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥηγή:
Πηγή:karapanagos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου