Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Πότε ξεκινά ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ακόμη σε… διακοπές, καθώς ανεστάλη το μέτρο
λόγω του καλοκαιριού και όλα τα οχήματα θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Η Παρασκευή 21/07 ήταν η τελευταία ημέρα εφαρμογής του για την περίοδο 2018-2019.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομία, «τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν από την 01 Ιανουαρίου 1996, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Παραλιακή λεωφόρος – Αλίμου – Βουλιαγμένης – Ελευθερίου Βενιζέλου – Περιμετρική Υμηττού – Κατεχάκη – Μεσογείων – Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου – Παπανικολή – (Κ. Παλαιολόγου) – Καποδιστρίου – Κύμης – Κασταμονής – Χαλανδρίου – Αναγεννήσεως – Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας – Αθηνών – Θηβών – Γρηγορίου Λαμπράκη έως Κερατσίνι], εξακολουθούν να ισχύουν».

Δακτύλιος 2019: Πότε τίθεται ξανά σε ισχύ το μέτρο

Η Αστυνομία τονίζει πως όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2019. Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 θα ισχύσουν τα αντίστοιχα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος), για την περίοδο 2019-2020.













Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου