Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Συνάντηση Συνδυασμού "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" μετά από την συνάντηση που
είχαν με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Επικεφαλής της Παράταξης Ιωάννης Καραπανάγος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κασσιανή Κόντη και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος για θέματα που αφορούν στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Επικεφαλής και Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξής μας Ιωάννη Β. Καραπανάγου,
καθώς και των Δημοτικών μας Συμβούλων Κασσιανής Κόντη και Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου πραγματοποιήθηκε, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππα Θυμή, στο Δημαρχείο, χθες το μεσημέρι.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, προέβησαν σε απολογισμό της πεντάμηνης θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για τον τρόπο λειτουργίας του, γεγονός που έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις, τόσο στους συνδημότες μας όσο και στην κοινή γνώμη γενικότερα.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εποικοδομητική. Διαπιστώθηκε σύγκληση απόψεων σε πολλά θέματα, καταλήγοντας πως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να εκπληρώνει τον θεσμικό του ρόλο ανεπηρέαστα και αντικειμενικά, εφαρμόζοντας πιστά τον Κανονισμό Λειτουργίας. Κατ΄αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλει στην παραγωγή λόγου και έργου αλλά και στην αναβάθμιση του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου