Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η Δημοτική Αρχή Γκιώνη εγκατέλειψε και το "ΚΑΛΑΜΑΚΙ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Γράφει ο Γιώργος Γρηγοράκος
Φωτορεπορτάζ Ντίνα Αθανασάκου

Εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού και απαξιωμένη από την δημοτική αρχή Γκιώνη άλλη μία περιοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. 
Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για το Καλαμάκι, που ενώ θα έπρεπε να αποτελεί το προπύργιο του Δήμου στην προσέλκυση επισκεπτών, αφού πέραν του φυσικού κάλους που διαθέτει, έχει εξέχουσα στρατηγική τοπογεωγραφική θέση, καθώς γειτνιάζει με τον Ισθμό, το 2ο σε επισκεψιμότητα σημείο της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη και θα έπρεπε να αποτελεί τη βιτρίνα του Δήμου.

Εντούτοις απαξιώνεται και μάλιστα με σκληρό και ενίοτε προκλητικό τρόπο, καθώς οι κάτοικοι με πικρία αναπολούν τον πάλαι ποτέ γραφικό ορμίσκο να έχει εγκαταλειφθεί και να διαπιστώνουν καθημερινά το μέγα ατόπημά τους, αν όχι αβελτηρία τους, να πριμοδοτήσουν με εκατοντάδες ψήφους άτομα μη συνεπή στις προεκλογικές τους υποσχέσεις που δεν ανταποκρίθηκαν, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, στις προσδοκίες τους. 

Η γνωστή αλλά πλέον ανούσια και κουραστική αιτίαση των αδικαιολόγητων, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι όχι οι ιθύνοντες του Δήμου, έχει καταπέσει προ πολλού. Η παρελκυστική τακτική της διασποράς των ευθυνών τους σε ασυνείδητους κατοίκους, επισκέπτες, περιφέρεια, κυβέρνηση, ή ακόμα και ... στο κακό το ριζικό μας δεν δύναται πλέον να εξαπατήσει το θυμικό κανενός υγιούς σκεπτόμενου κατοίκου της περιοχής.

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας Δήμαρχε και Αντιδήμαρχοι, καθώς δεν μπορείτε να ισχυριστείτε ότι δεν ξέρατε, αφού ήσασταν οι ίδιοι και που διαχειριζόσασταν την κατάσταση την προηγούμενη 4ετία και που προεκλογικά τάζατε τα πάντα στον απελπισμένο δημότη του Καλαμακίου αλλά και των υπόλοιπων περιοχών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Οι παρακάτω φωτογραφίες με τις στοίβες σκουπιδιών, τα σπασμένα παγκάκια, την εγκαταλελειμμένη παιδική χαρά, την μπάρα για τα ΑΜΕΑ να τελειώνει 20 μέτρα πριν την ακτή κ.α είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που καταδεικνύει την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας και της απαξίωσης. Αν τυχόν ευαισθητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή ας πράξει τα δέοντα. 

Όπως και να 'χει οι Δημότες μετά από 5 χρόνια δημαρχίας Γκιώνη δεν ανέχονται πλέον την κατάσταση, δεν αποδέχονται ευτελής δικαιολογίες, ούτε τρώνε κουτόχορτο. Ακόμα όμως και στο έσχατο αυτό σημείο στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος μας, αν εκτιμάτε ότι δεν έχετε τις ικανότητες, το σθένος ή την διάθεση να τους υπηρετήσετε υπάρχουν λύσεις και .... ο νοών νοείτω, διαφορετικά το ραντεβού έχει καθορισθεί και για τις δημοτικές εκλογές του 2023.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, γρασίδι, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου