Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Επίσκεψη ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ-ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο SPA


Επίσκεψη στο SPA Λουτρακίου πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Μ.Πρωτοπαππά, κ. Ι. Καραπανάγος και κ. Δ. Βασιλείου επ' ευκαιρία της πρώτης ημέρας λειτουργίας του, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τους τρεις επικεφαλής υποδέχθηκε ο Διευθυντής του υδροθεραπευτηρίου κ. Ν. Πετρίτσης, στον οποίο ο καθένας εξέφρασε τις απόψεις του. Κοινή συνισταμένη όλων ήταν η αναγκαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Ο Διευθυντής του SPA στη συνέχεια τους ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί σύμφωνα με την κοινή Υπουργική απόφαση των υπουργείων Υγείας και Τουρισμού για την ασφάλεια εργαζομένων και λουομένων. Επιπλέον οι επικεφαλής των παρατάξεων εξέφρασαν των προβληματισμό τους στον κ. Πετρίτση για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το υδροθεραπευτήριο, αλλά και για το αίτημα των εργαζομένων, που έχει κατατεθεί από τις αρχές του έτους και αφορά την μετακίνησή τους στον Δήμο. Τέλος ενημερώθηκαν τόσο από τον κ. Ν. Πετρίτση όσο και από την Υπεύθυνη Marketing κ. Β. Λάγιου για τις ενέργειες προβολής του υδροθεραπευτηρίου.

Σε ερώτηση του Agioitheodoroi Blog προς τον κ. Καραπανάγο, για την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του, εκείνος εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τα μέτρα υγιεινής που έχουν ληφθεί και τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, αποτελούν αυτή τη χρονική στιγμή την καλύτερη διαφήμιση για το υδροθεραπευτήριο αλλά και εν γένει τον Δήμο, παρότι το υγειονομικό πρωτόκολλο απεστάλη στο SPA την τελευταία στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου