Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου του Υποψήφιου Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι και την Περαχώρα παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Καραπανάγος, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης Κοσμά Θεμέλιο, Γιάννη Γλυκοφρύδη, Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου και Ξενοφώντα Νταρλαγιάννη.

Στο μήνυμά του, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Ιωάννης Καραπανάγος ανέφερε:

«Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, που ταυτίστηκε με την Επανάσταση του 1821 και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι ημέρα σεβασμού, μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας, για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.
Οφείλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στις ηρωικές μορφές του 1821, που με πίστη σε αξίες και ιδανικά, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία και πρέπει να αποτελούν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.
Έχουμε χρέος, διδασκόμενοι από το ένδοξο παρελθόν και ταπεινοί μπροστά στο μεγαλείο των ηρώων, να πορευτούμε με ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να χαράξουμε το δρόμο εκείνο, που θα οδηγήσει στην ανάκτηση της προόδου και της ευημερίας, ώστε να παραδώσουμε έναν τόπο καλύτερο στη νέα γενιά.
Οι νέοι σήμερα, με γνώμονα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αγωνιστών του ΄21, οφείλουν να πρωταγωνιστήσουν, για να αλλάξουν τα δεδομένα που αποτελούν εμπόδιο στην πορεία τους και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου